tiby_1981 Postat Decembrie 19, 2023 Partajează Postat Decembrie 19, 2023 Buna ziua,intr-un final am reusit sa gasesc un TDA9302H second pe care respectand indicatiile de pe forum l-am adaptat in locul lui TDA4863J.Integratul este montat pe radiator izolat cu mica si prins cu un surub si piulita,conexiunile fa placa fiind facute cu fire,din mrniul service si prin ceva tatonari de piese am imagine corecta ca dimensiuni si fara defecte de liniaritata.sunetul este corect si se regleaza problema este ca un fel de brum parazit pe imagine care se manifesta chiar si in lipsa semnalului (pe blue screen)insa osd -ul este corect,am atasat niste poze pentru edificare.ma poate indruma cineva cu o posibila rezolvare. Va multumesc anticipat Link spre comentariu
dan cod Postat Decembrie 19, 2023 Partajează Postat Decembrie 19, 2023 Și pe scart face asa? Link spre comentariu
tiby_1981 Postat Decembrie 19, 2023 Autor Partajează Postat Decembrie 19, 2023 nu l-am te/stat nu am cu ce dar defectul se manifesta si in lipsa semnalului ,crede ti ca e de la bv sau este posibil sa fie si alta cauza? testez imediat ce ama un raspuns si vin cu rezultatul Link spre comentariu
iuliantv Postat Decembrie 19, 2023 Partajează Postat Decembrie 19, 2023 (editat) eu unul tot in bv as cauta,ceva condestori,diode,asta daca nu e vorba de condesatori primar si secundar sursa alimentare Editat Decembrie 19, 2023 de iuliantv Link spre comentariu
Nostalgic Postat Decembrie 19, 2023 Partajează Postat Decembrie 19, 2023 Acum 4 ore, tiby_1981 a spus: nu l-am te/stat nu am cu ce dar defectul se manifesta si in lipsa semnalului ,crede ti ca e de la bv sau este posibil sa fie si alta cauza? testez imediat ce ama un raspuns si vin cu rezultatul Altă cauză ? nu ai montat integratul care trebuie . 4863 are intrare diferențială , atacate cu impulsuri dinte de fierăstrău pozitive și negative , pe cînd 9302 nu se atacă decît cu pozitive . Întrețeserea nu se mai face corect Pune cel original . Link spre comentariu
Gabriel_S Postat Decembrie 19, 2023 Partajează Postat Decembrie 19, 2023 Dar se gaseste TDA4863, la ce i-ai facut "upgrade"? Link spre comentariu
tiby_1981 Postat Decembrie 20, 2023 Autor Partajează Postat Decembrie 20, 2023 nu gasesc J iar AJ nu am reusit sa il fac sa functioneze corect Link spre comentariu
lucadorin Postat Decembrie 20, 2023 Partajează Postat Decembrie 20, 2023 S-ar putea să am eu cu terminație J, dar vineri ajung la atelier. Dacă aveți răbdare... Link spre comentariu
Nostalgic Postat Decembrie 25, 2023 Partajează Postat Decembrie 25, 2023 zice persoana ca functioneaza . Link spre comentariu
dan-a2 Postat Decembrie 25, 2023 Partajează Postat Decembrie 25, 2023 https://www.elforum.info/topic/133295-defect-tv-e-boda/ Link spre comentariu
lucadorin Postat Decembrie 25, 2023 Partajează Postat Decembrie 25, 2023 La 20.12.2023 la 8:35, lucadorin a spus: S-ar putea să am eu cu terminație J, dar vineri ajung la atelier. Dacă aveți răbdare... Scuze, am uitat! Am căutat acum. Nu am! Am TDA8357J, e altceva... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum