mercenarx Postat Decembrie 19, 2023 Partajează Postat Decembrie 19, 2023 (editat) salutare ! are cineva idee care ar fi conditiile ca sursa boxei din link sa functioneze (ma refer la ce feedback trebuie sa vina din afara sursei , sau daca trebuie sa scoata tensiunile fara acel feedback). practic , care sunt conditiile de functionare ? totul pare ok , dar nu scoate tensiunile am schimbat controlerul , fara nici un rezultat multumesc ! https://dokumen.tips/documents/wharfedale-titan-15-active-service-manual.html?page=1 Editat Decembrie 19, 2023 de mercenarx Link spre comentariu
dan cod Postat Decembrie 19, 2023 Partajează Postat Decembrie 19, 2023 R4, 7 sunt bune? Ai ceva tensiune acolo? Link spre comentariu
iuliantv Postat Decembrie 19, 2023 Partajează Postat Decembrie 19, 2023 pai ca sa primeasca vre.un ,,feedback,, trebuie sa genereze un minim 3v2 de stby nu am schema si nici nu stiu daca poate fi descarcata ori am eu probleme cu net.ul ca si online se incarca foarte greu,deci logic daca e o singura sursa trebuie sa genereze un mini 3v2 stby,daca sant 2 surse,una de putere(cea defecta) si una mai micuta de stby si nici aia nu genereaza nimic,atunci de la aia trebuie inceput,e defecta sau o blocheaza ceva Link spre comentariu
mercenarx Postat Decembrie 19, 2023 Autor Partajează Postat Decembrie 19, 2023 Acum 17 minute, dan cod a spus: R4, 7 sunt bune? Ai ceva tensiune acolo? R3-R4-R5-R7 sunt ok piesele le-am masurat repetat (ce s-a putut , scos si din circuit) in pinul 5 la modulul care contine controlerul , am 5 volti daca maresc tensiunea din sursa externa la 16 volti (tensiunea de lucru) , tensiunile in secundar cresc la aproximativ jumatate +/-70 volti devin +/-30 volti +/-35 volti devin +/-15 volti Link spre comentariu
mercenarx Postat Decembrie 20, 2023 Autor Partajează Postat Decembrie 20, 2023 eu cred ca sursa trebuie sa functioneze si cu optocuploarele lasate in aer Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum