Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce sistem 2.0 imi recomandati?

Vizitator alex_fun_club

Postări Recomandate

• Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Dr4g0n

2

• CBI

1

• mircea888

1

• ddeliciu

1

Top autori în acest subiect

Mai bine iti cumperi ceva 5.1 s-au ieftinit foarte tare si ai si calitate mai ridicata, si pentru casti ii fai un amplificator , eu asta iti recomand...acum, boxele ce le vrei tu sunt bune pentru camera dar daca vrei sa pui o muzica mai tare nu cred ca o sa fii multumit, de un 5.1 o sa fii multumit, te asigur, Bafta !

Link spre comentariu
Vizitator alex_fun_club

Din pacate spatiul disponibil nu imi permite un sistem 5.1. Si din pacate eu sunt adeptul sistemelor 2.0, ca deh...2 urechi avem. Am de gand sa ascult la el muzica la nivel cuprins intre mic si mediu...pentru dezmatz am alt sistem :supz:

Link spre comentariu

mie Microlab mi-a facut o impresie buna, au multe model 2.0, am auzit un model si pot spune ca e ok, mi-a placut.

nu mai stiu cum se chema dar nu este asta pe care l-ai aratat tu, avea diful de bass de 15cm si volumul in fata boxei.

later edit: astea erau http://www.mariosoft.ro/DetaliiProdus/7 ... olo-6.html au amplificare pe tranzistori, nu au puterea scrisa acolo dar e destul.

dar sunt cam scumpe.

Link spre comentariu

Daca ai specificat ca vrei neparat iesire de casti,eu as zice mai bine sa-ti iei niste CASTI de aia 200 de lei :smt003 Ce vrei tu la banii aia crede-ma ca inca nu se poate numi 'mai de calitate',iar acea 'gaurica' pe care vrei sa o folosesti pt casti,te asigur ca este nefolositoare,ce iese pe acolo nu mai e muzica,doar distorsiuni si zgomot de fondDaca mai 'scremi' cativa zeci de lei,ia solo6 sau pro-1.Si asa :smt021 ,dar pt pc sunt bune

Link spre comentariu

daca omul vrea boxe :d eu ii recomand astea nu stiu daca au mufa de casti , dar cum a zis si CBI acolo s-ar auzii aiurea , mai bine iti tragi o mufa pe fata carcasei de la calculator (daca nu ai cumva) si asculti acolo la casti , daca nu ai destula putere , fa-ti un amplif micut pentru casti , e plin forumul de scheme

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Eu sunt un "fan" al boxelor 2.0 sa zic asa. Practic sistemele X.1 au eliminat dufuzoarele de bas , pastrand unul singur, pentru scaderea pretului. Nu contest calitatea acestora din urma, numai ca eu sunt putin conservator.Intrucat boxele de 40W pe care le am erau prea mari pentru a asculta in mod curent muzica la un volum moderat si ocupau cam mult spatiu, prea grele pentru mutat mereu pe masa cand faceam curat (20kg), am cumparat ceva asemanator boxelor care le-ai propus prima data.Eu am Empire R1000,au costat 50euro (49!!!). Pentru pretul asta nu ma asteptam la prea mult, dar sunt destul de multumit. Banuiesc ca ceea ce ai postat tu prima data este ceva asemanator.Ale mele au 8W dar este suficient sa deranjez vecinii pe o raza de 100m daca deschid geamul. Deja unulmi le cerea pentru un chef. Tweeterele sunt dinamice, sunt aproape sigur ca si la Microlab este la fel. Majoritatea boxelor 5.1 sau 7.1 au sateliti cu un sungur difuzor, de banda larga. Aici compromisurile par ceva mai bine ascunse. Calitatea cutiilor este deosebita, lemn, nu plastic de 2 bani. Fete detasabile, aspect foarte elegant. Pentru pretul asta, arata prea bine.Din pacate ale mele nu sunt ecranate magnetic corespunzator, am avut ocazia sa magnetizez un TV desi pe cutiile boxelor scria ca sunt ecranate. Nu au iesire de casti, au in schimb 2 intrari (RCA) si un buton de bass.Nici vorba de calitatea unor monitoare adevarate de studio, dar oricum nu am vazut pana acum un sistem 5.1 care sa sune bine si sa fie si ieftin. De cati bani dai atata ai.Castile nu sunt o solutie caci asculta o singura persoana si pe termen lung afecteaza auzul.

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări