Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Boiler Ariston

Postări Recomandate

• Răspunsuri 67
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Ma gândeam acum domnule sa nu fie plina fff plina cu calcar rezistenta și teava unde întra termostatul și el încălzește acel calcar depus pe pe rezistenta și teava termostatul iar apoi apa răcește iar acel calcar el iar cupleza ma gândesc și eu  dumneavoastră ce spuneți? Maine îl demontez dar credeți ca ar putea fi ce am descris mai sus d-un cauza calcarului?

Link spre comentariu

Dacă are calcar mult pe rezistență, se aude un șuierat subțire când încălzește, uneori niște pârâituri ușoare.Dacă acel boiler a lucrat cel puțin un an fără a fi desfăcut, acum e momentul să-i dai jos rezistența și să-i cureți calcarul.Dacă e strat gros, prima dată îl dai jos mecanic, cu un cuțit cu care răzuiești pe lungime.

Apoi cu ceva șmirghel sau prin introducerea rezistenței într-un borcan plin cu oțet sau un pumn de sare de lămâie dizolvată în apă caldă.

Boilerele au protecții redundante, în afară de termostat, mai există două siguranțe termice (bimetalice) care sunt fixate ferm de vasul boilerului și împiedică fierberea apei dacă termostatul se blochează pe închis.Vezi să nu ai un contact imperfect la unul din ele. Dacă spui și ce model de Ariston ai, nu mai dăm cu presupusul....

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări