AlpHs00 Postat Decembrie 17, 2023 Partajează Postat Decembrie 17, 2023 Salutare! Detin niste rusoaice 6e5p si as dori sa fac un preamplificator pt un amplificator cu impedanta de 23Kohm. Imi puteti da cateva recomandari, indrumari, sau eventual o schema? Ma gandeam la un srpp, dar nu stiu ce valori sa aleg. Va multumesc! Link spre comentariu
sonic11 Postat Decembrie 26, 2023 Partajează Postat Decembrie 26, 2023 La 17.12.2023 la 13:20, AlpHs00 a spus: Salutare! Detin niste rusoaice 6e5p si as dori sa fac un preamplificator pt un amplificator cu impedanta de 23Kohm. Imi puteti da cateva recomandari, indrumari, sau eventual o schema? Ma gandeam la un srpp, dar nu stiu ce valori sa aleg. Va multumesc! Trebuie mai multe detalii ca cineva sa te poată ajuta. Preamplificator pentru ce? ....de linie, pentru pick-up, cu sau fara corecție? Ce tensiune trebuie la ieșire? Ce amplificator va conduce? ........etc. Link spre comentariu
Усилитель Postat Decembrie 27, 2023 Partajează Postat Decembrie 27, 2023 (editat) https://images.app.goo.gl/VHwWA3NLSRP1bHCM7 Editat Decembrie 27, 2023 de Усилитель Link spre comentariu
AlpHs00 Postat Decembrie 27, 2023 Autor Partajează Postat Decembrie 27, 2023 Preamplificatorul il voi folosi pt. niste resouri tip Aleph3 dupa schema lui Nelson Pass. Nu am nevoie de nici o corectie. Intre timp m-am jucat in simulator si a inceput sa se contureze ceva...: Link spre comentariu
Усилитель Postat Decembrie 27, 2023 Partajează Postat Decembrie 27, 2023 (editat) Varianta cu reactie negativa amplificare Gain=6 Varianta fara reactie Gain=20 Eu as pune un intrerupator sa fie comutabil... Editat Decembrie 27, 2023 de Усилитель Link spre comentariu
AlpHs00 Postat Decembrie 27, 2023 Autor Partajează Postat Decembrie 27, 2023 Nu cred sa am nevoie vreodata de 20dB. 3dB sunt suficienti pt. ce am eu prin batatura. O sa merg cu prima varianta unde modific rezistenta de 1M la 470k. Fara legatura cu subiectul dar tot in jurul acestei lampi, care ar fi Ra optim pt. aceasta lampa intr-o configuratie SE precum Spud dar cu o alimentare de 280V si un curent de 30 mA? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum