iuliantv Postat Decembrie 15, 2023 Partajează Postat Decembrie 15, 2023 Salutare un prieten ar trebui sa.si racordeze camera la energie electrica. dupa ce ia murit bunicul unde el a stat de mic copil,mama lui ce nu prea sa interesat de viata lui nici cand era copil,nici de a bunicilor ,a vandut casa parintilor(bunicilor lui),cu toate ca si el avea dreptul ,nu are bani de judecata,sa trezit cu casa si terenul impartite,60% din avere a fost vanduta,care includea si casa,20% are fratele lui si el a ramas pe o bucata de teren,unde era o magazie,cca 20%.si.a amenajat o camera pe acel teren,teren ce e inca pe numele mamei lui momentan are un cablu curent tras de la fratele lui,care se pare ca si.ar fi vandut partea lui,deci urmeaza sa ramana fara energie electrica el spunea ca.si baga panou solar si baterii cu 2000lei ,i.am zis ca viseaza ca.i trebuie cel putin dublu si mai degraba se leaga la reteaua electrica,el consum nu prea are,un tv 80w vre.o 2 becuri un frigider si o masina de spalat clasica nu automata,masina de spalat pe care nu o foloseste,a zis ca spala la mana la cate haine are el, tot am citit si am vazut ca racordarea ar fi gratis,sau o lege din 2022 spune ca poti sa.ti recuperezi banii cheltuiti cu racordarea bineinteles ca s.ar prefera gratuit,dar tot el spune ca fratele lui a platit 5000-6000 mi lei cand si.a facut racordarea in aceeasi locatie, el asteapta decizia de pensionar de gradul 3,are un picior mai scurt,proteza.... buba cea mare e ca ,,mama lui,, e propietara si nu vrea sa.i faca lui acte pe teren,ci fetei lui ce e nepasatoare si e in germania,vine acasa cam la 2 ani si atunci pe fuga,nu are timp de umblat. pana la urma poate o convinge pe mama lui care e tot pensionara sa mearga le e.0n sa ceara racordarea distanta de la stalp la camera lui e de maxim 20 metri (undeva la 13-15 metri, dupa ochii mei,alta problema e ca camera e trecuta ca magazie in acte(ceea ce a fost initial in acel loc,dar stiu ca acum nu.i intereseaza unde tragi curent) intrebarea e stie cineva cam cat ar ajunge ,sau daca e posibil gratis? va multumesc Link spre comentariu
gica70 Postat Decembrie 15, 2023 Partajează Postat Decembrie 15, 2023 Legea spune ca este gratis in sensul ca in 5ani ti se vor returna banii! https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=&ved=2ahUKEwi93fum15GDAxUNhP0HHYDrBO8QFnoECBAQAQ&url=https%3A%2F%2Fwww.avocatnet.ro%2Farticol_61860%2FE-oficial-Costurile-bran%C8%99%C4%83rii-la-re%C8%9Beaua-electric%C4%83-trebuie-rambursate-de-operator-clien%C8%9Bilor-ce-au-f%C4%83cut-lucrarea-pe-banii-lor-in-cel-mult-cinci-ani.html&usg=AOvVaw0xq9lYtwpR6gl90lPcRokb&opi=89978449 Link spre comentariu
yo7lhe Postat Decembrie 16, 2023 Partajează Postat Decembrie 16, 2023 E aproape gratis. Mi-au returnat banii la cam 2 luni dupa ce am facut bransamentul, minus un comision fe 100 lei. E vorba doar de costul bransamentului, pana la contorul de la poarta. Au mai fost ceva costuri pentru ca am apelat la o firma sa se ocupe de tot. Mai putin decat as fi pierdut timpul bajbaind sa rezolv singur. La mine in zona e CEZ Link spre comentariu
gica70 Postat Decembrie 16, 2023 Partajează Postat Decembrie 16, 2023 (editat) Asa e, cunosc si eu o situatie in care se asteapta de 2 luni si ceva aprobarea primariei pentru sapatura pana la limita proprietatii unde urmeaza sa se monteze bransamentul (contorul). In lege se spune ca in maxim 90 de zile dupa primirea ATR-ului trebuie primite toate aprobarile. Editat Decembrie 16, 2023 de gica70 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum