Vizitator ands Postat Februarie 8, 2005 Partajează Postat Februarie 8, 2005 Stie cineva cat este de bun? Eventual ne poate lamuri cineva despre puterea reala a amplificatorului? Pe pagina lor s-au pierdut in detalii tehnice si in final nu m-a lamurit deloc.Va multumesc. Link spre comentariu
C0B Postat Februarie 9, 2005 Partajează Postat Februarie 9, 2005 Cat dai atata face.Iar daca astepti asistenta tehnica de la "reprezentantul" lor aici pe forum..ai de asteptat ceva.Si in final o sa capeti un raspuns de genu e bun... Link spre comentariu
Vizitator ands Postat Februarie 9, 2005 Partajează Postat Februarie 9, 2005 Pai eu doar eram curios sa vad daca l-a cumparat cineva si cat e de multumit de performantele lui.Eventual o lamurire despre puterea maxima a amplificatorului. Link spre comentariu
djvas Postat Februarie 9, 2005 Partajează Postat Februarie 9, 2005 Cat dai atata face.Iar daca astepti asistenta tehnica de la "reprezentantul" lor aici pe forum..ai de asteptat ceva.Si in final o sa capeti un raspuns de genu e bun...Da cand am dat eu un astfel de raspuns ?Sau nu despre mine era vb ?De obicei nu-mi spun parerea despre prod. de la KON ca sa nu ma cert nici cu voi si nici cu sefii mei! Am mai spus eu cate o data ca o sa pun poze , etc etc cu prod de la kon , da credeti-ma ca nu am aparat foto si cateodata nici timp ! Daca ma duc la sef si ii zic ca pe forum se cer poze sau parametri, specificatii .. ce credetzi ca o sa spuna ?? Si sa nu-mi spunetzi acum ca asha se pierd clienti ca va inselatzi !! La cata vanzare face KON-u credetzi ca mai conteaza ca unu de pe forum nu cumpara un produs ca nu s-a gasit nimeni sa-l lamureasca cu parametrii ! Si la difuzoare e la fel , se vand sute de bucatzi din fiecare model si fara parametrii TS ! Asha ca nu-mi mai saritzi mie in cap ca nu va raspund la intrebari legate de produsele de la KON !da sa revenim !PMX804 are cam 50W Link spre comentariu
Vizitator ands Postat Februarie 9, 2005 Partajează Postat Februarie 9, 2005 Ok...thx...Destul de slaba amplificarea din punctul meu de vedere.Acum fiecare depinde pt ce-l foloseste. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum