Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Carcasa traf E65/32/27

claw

Postări Recomandate

Salutare. 

Am cautat pe net pe la magazinele pe care le știam, și spre surprinderea mea nu mai e disponibila pe nicăieri... 

Am nevoie de o carcasa de E65/32/27, sau chiar un miez cu tot cu ferite. Ar fi de preferat sa fie din zona Ploiești (+ ceva km) sa fi venit personal sa îl ridic. 

Multumesc! 

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

@iuliantv am cautat acolo și nu mai au pe stoc.

@BRANCAm-am uitat puțin și pe tocul dânsului. Din ce am văzut eu are doar transformatoare/autotransformatoare clasice din stabilizatoare de tensiune. O sa îi fac o întrebare.

@marius_ample-am văzut pe topicul lui @djvas, sunt din TV-uri, și sunt micuțe... 

Mulțam fain pentru răspunsuri.

Rămâne valabil în continuare. 

Link spre comentariu

IMG-20231217-160809725.jpg IMG-20231217-160848969.jpg IMG-20231217-160930430.jpg Scuze de răspunsul târziu. Asta este recuperat dintr-un invertor de sudura Selco Genesis 145,lucra la aprox 100 khz și avea o banda lipicioasa data pe miez cu rol de fixare. Nu a trebuit fiert pentru a desface miezul. Ferita știu că era tipul 3f3,când l.am desfăcut se vedea înscrisul pe miez. A stat bandajat cu scoci mult timp și cred că s.a șters.

Mai am transformatoare E55 complete( din Telwin Tehnica 164), E 65 complet din Lincoln V145, E70 din invertor de 200 amperi Ep-systems....

Editat de cipriyan123
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări