Danno Postat Decembrie 13, 2023 Partajează Postat Decembrie 13, 2023 Salutare, Caut sa cumpar o doza pentru Pick-up TESLA NZC 150 Stereo. Din ce am vazut pe net ar fi vorba despre Electromagnetica VM-2202. Multumesc Link spre comentariu
Calin Popa_246259 Postat Decembrie 13, 2023 Partajează Postat Decembrie 13, 2023 Gasesti la pancota electronicservice.shopmania.biz vb4301-vk4302 Asta e doza Link spre comentariu
carageae Postat Ianuarie 5 Partajează Postat Ianuarie 5 (editat) Aia e o doza piezo, nu are nicio treaba cu doza magnetica din NZC150. Eu recomand o doza Audio Technica, se gasesc noi pe la 200 lei si sunt incomparabil mai bune. Plus ca gasesti si ace originale de schimb. Chiar si cea mai ieftina doza Audio Technica e de preferat acelei doze Tesla... https://www.avstore.ro/doze-pick-up/audio-technica-at-vm95c/ Edit: In manualul de service intr-adevar zice si de doza piezo VK4204, dar eu am vazut vreo 3-4 NZC150 si toate au venit cu VM2101 sau 2202 din fabrica. Nu vad ce rost ar mai avea sa cumperi una piezzo pt. un pickup care are preamp phono ce e doar scurtcircuitat de un comutator cand pui optiunea "ceramic". Este manualul de service complet dar in limba cehă pe electrotanya. Editat Ianuarie 5 de carageae Link spre comentariu
Усилитель Postat Ianuarie 5 Partajează Postat Ianuarie 5 pe avstore e acum 169 lei.... Link spre comentariu
carageae Postat Ianuarie 5 Partajează Postat Ianuarie 5 Eu aveam in minte varianta cu ac eliptic, aia am cumparat-o si un ac conic de rezerva, se potrivesc. Link spre comentariu
Danno Postat Februarie 2 Autor Partajează Postat Februarie 2 Am ales sa merg pe varianta VM95C pentru ca 'pancota' era inchis de sarbatori. All for the best. Multumesc pentru ajutor! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum