Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tv led telefunken d32h289x4cwi

Postări Recomandate

Am acest tv și azi am vrut să-i schimb ledurile. Am lipit noile leduri .am pus rama apoi când sa pun displayul am observat că tăvița flambează e strâmbă și mă tem Cami sparge displayul. Nustiu de ce sa.strambat așa că nu am forțațo. Găsesc undeva sa cumpăr alta?  Displayul are codul VES315vdns_2d_n14

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Acum 59 minute, kata_tel a spus:

Am acest tv și azi am vrut să-i schimb ledurile. Am lipit noile leduri .am pus rama apoi când sa pun displayul am observat că tăvița flambează e strâmbă și mă tem Cami sparge displayul. Nustiu de ce sa.strambat așa că nu am forțațo. Găsesc undeva sa cumpăr alta?  Displayul are codul VES315vdns_2d_n14

nu e stramba,asa sant vestelurile de 32,dupa ce puneti rama si capacul cu grija,se intareste

da eu unul am reusit sa sparg unul din aceasta cauza,l.am pus pe pozitie,m.am asigurat ca e pe pozitie si cand am pus rama sa ridicat displayul in colt in partea de sus,si la clipsarea ramei a pocnit,de atunci ma asigur la colturi

Editat de iuliantv
Link spre comentariu
Acum 17 minute, kata_tel a spus:

Are cineva sa cumpăr o tăvița pentru leduri buna.centrata. e televizorul la tata și să îl fac...

o puteti cositori,oricum la vestel 82cm sant mai multe variante de ,,tavite,, prima tavita intalnita de mine,era clasica displayului samsung lcd ,doar ca avea barete led,mai sant 2 variante mai raspandite ,cele cu muchie dreapta unde vine t.conul cu tot cu display sau cu t.con separat,in partea de jos si una inclinata in partea de jos unde vine t.conul cu tot cu display sau cu t.con separat,plus prinderea picioarelor pe margine,sau pe mijloc,cele 2 nu se potrivesc fizic una cu alta,si mai sant si variantele mai noi stil china cu barete china 2x6 led

o poza cu spatele face cat 100 de cuvinte,si postati si locatia

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări