vioreldascalu49 Postat Decembrie 13, 2023 Partajează Postat Decembrie 13, 2023 Buna Ziua am acest Tv cu problema de diplay Banuiesc ca acesta este codul CY-JJ032AGHVFV sau eticheta de pe tecon ST3151A05-E-XC-2 Mb Bn94-12700A Alimentare cu 19 v separata Am facut cateva masuratori pe Tcon dar nu stiu daca ar fi cele normale Vcc 13,3v VGL -6,8v VGH F 33v F VGHF 33v V COMF B 5,2v WP 3,3v GV ON 1,5 Un sfat ar fi binevenit Multumesc https://filetransfer.io/data-package/OonoofH2#link am atasat link Link spre comentariu
iuliantv Postat Decembrie 13, 2023 Partajează Postat Decembrie 13, 2023 (editat) daca nu are drivere laterale ,e caput daca are drivere laterale,cautati dupa codul driverol laterale si gasiti pe net fiecare punct in parte ce reprezinta,vgl,vgh,....si cat e pe t.con trebuie sa ajunga si pe driverul lateral,unde nu e trageti fir (lita) de pe t.con pe driverul lateral,eu la un 28" am intalnit display cu acelasi t.con dar cu drivere diferite,deci uitati.va bine sa fie ceea ce e si pe display astea tin minte ca parca au drivere laterale,la dv trebuie masurat pe cel din mijloc si de sus ,cel de jos are ce trebuie,altfel nu ar fi imagine in partea de jos Editat Decembrie 13, 2023 de iuliantv Link spre comentariu
vioreldascalu49 Postat Decembrie 13, 2023 Autor Partajează Postat Decembrie 13, 2023 Asta este conexiunea intre Tcon si Diplay Deci totusi sa cred ca am avut dreptate cand am spus ca poate fi display defect Link spre comentariu
iuliantv Postat Decembrie 13, 2023 Partajează Postat Decembrie 13, 2023 Acum 1 oră, vioreldascalu49 a spus: Asta este conexiunea intre Tcon si Diplay Deci totusi sa cred ca am avut dreptate cand am spus ca poate fi display defect sa fim seriosi cine ar da vina pe altceva,decat display decat un necunoscator, eu vorbesc de drivere laterale,dati rama jos display si pe una din laterale ,mai mult ca sigur are 2-3 urechi,si posibil daca le tatonati sa dea imagine ok,nu le rupeti ca nu rezolvati nimic,dar uitati.va cu atentie ca displayul sa nu fie ciobit pe lateral,sau driverele oxidate...ca munciti degeaba Link spre comentariu
vioreldascalu49 Postat Decembrie 14, 2023 Autor Partajează Postat Decembrie 14, 2023 Buna Dimineata Scuze de intarziere Am dat rama jos si am gasit cele trei conexiuni laterale care sant Ok. Nu am constatat nici fisuri pe display Am gasit ceva puncte de masura unde nu am de cat 5v Link spre comentariu
iuliantv Postat Decembrie 14, 2023 Partajează Postat Decembrie 14, 2023 (editat) eu v.am spus .vedeti ce cod au driverele laterale,toate 3 sant identice,in functie de driver gasiti si ce reprezinta fiecare punct in parte,pentru curatarea punctelor de masura si lipire se intoarce displayul pe un blat drept,eu curat putin cu un cater foarte subtire punctul de lipire,dau cu flux si cu letconul subtire la 220-230 grade doar cat ating cateva fractiuni d secunda si lipesc,pentru lipire,eu pun o bucata subtire de aluminiu sub driver altfel te poti trezi ca iese pe partea cealalata,la dv ar fi mai usor avand o parte fuctionala,ceea ce insemna ca pe primul driver lateral de jos,toate tensiunile trebuie sa fie prezente,si nu doar 5v ,acolo trebuie sa fie si vgh vgl si altele Editat Decembrie 14, 2023 de iuliantv Link spre comentariu
vioreldascalu49 Postat Decembrie 14, 2023 Autor Partajează Postat Decembrie 14, 2023 Multumesc am sa incerc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum