tehnic dan Postat Decembrie 11, 2023 Partajează Postat Decembrie 11, 2023 Buna seara , cumpar 4 buc. tranzistor MPSA 75 , darlinton pnp . Multumesc ! Link spre comentariu
tehnic dan Postat Decembrie 14, 2023 Autor Partajează Postat Decembrie 14, 2023 Buna ziua , am nevoie de minim 4 buc ! Un sfat ceva de unde sa cumpar . Multumesc ! Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 14, 2023 Partajează Postat Decembrie 14, 2023 Cred că mai bine îl faci din doi tranzistori.Pe la noi nu găsești originalul decât prin cine știe ce noroc... Link spre comentariu
tehnic dan Postat Decembrie 14, 2023 Autor Partajează Postat Decembrie 14, 2023 Multumesc ! Vali , dar imi trebuie pentru un Crest Audio CA 9 , si nuprea am loc de artificii . Caut incontinuare . Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 14, 2023 Partajează Postat Decembrie 14, 2023 Am văzut pe E-Bay dar sunt la prețuri aberante, 9$ bucata și 17$ transportul... Dă-i un mesaj lui misura, poate are prin stocuri, deși mă îndoiesc... Chinezii pe Ali le au ieftin dar nu aș cumpăra de acolo, ăia vopsesc orice BC cu sigla dorită și gata țeapa... Link spre comentariu
Iomis Postat Decembrie 14, 2023 Partajează Postat Decembrie 14, 2023 (editat) Salutari, In anuntul ala de pe eBay sunt 10 buc/9USD. Ar mai fi TVA de adaugat... Vreo 31USD in total. Io as lua de acolo, ce-o fi o fi. Pan' la urma sunt Philips sau Onsemi? Toate bune. PS.: Sau iata. Desi Central Semiconductor... Editat Decembrie 14, 2023 de Iomis Link spre comentariu
BRANCA Postat Decembrie 15, 2023 Partajează Postat Decembrie 15, 2023 Nu cred ca Central Semic. să nu fie de încredere... Link spre comentariu
Marian Postat Decembrie 16, 2023 Partajează Postat Decembrie 16, 2023 Ce spune Octopart despre tranzistorul asta ( disponibilitate ): https://octopart.com/search?q=MPSA77¤cy=USD&specs=0 Daca am de ales intre Mouser si Ebay/Ali, alegerea este foarte simpla. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum