draku Postat Decembrie 11, 2023 Partajează Postat Decembrie 11, 2023 Cumpar un bloc de alimentare pentru radio Darclee 5 S-643 A2 (cu pick-up). Incerc sa resuscitez radioul sus-mentionat, insa blocul de alimentare este modificat, transformatorul pare (mult) mai mare decat cel original (tablele de prindere i-au "ramas" mici), este bobinat diferit, are o gramada de magarii facute pe el si nu ma trece sa il resuscitez. As incerca sa instalez unul original, daca as gasi. Multumesc Link spre comentariu
QQme Postat Decembrie 11, 2023 Partajează Postat Decembrie 11, 2023 Daca te referi la trf. am mai multe variante,,,redresarea este cuEZ80 sau cu dioda? Link spre comentariu
draku Postat Decembrie 11, 2023 Autor Partajează Postat Decembrie 11, 2023 M-ar interesa blocul de alimentare complet, traf, prinderi, piese, etc Actualul nu corespunde cu ce vad pe schema si in poze. Acum are redresare cu o dioda, dar nu stiu cum a fost modelul initial. Link spre comentariu
QQme Postat Decembrie 11, 2023 Partajează Postat Decembrie 11, 2023 Cuplarea la aparat este cu fire sau era un conector liniar? Link spre comentariu
draku Postat Decembrie 11, 2023 Autor Partajează Postat Decembrie 11, 2023 conector cu 5 contacte asa arata cel actual Link spre comentariu
QQme Postat Decembrie 11, 2023 Partajează Postat Decembrie 11, 2023 M-am uitat pe sch. si,,,redresarea este cu o punte cu seleniu,, urmeaza filtrajul: 3 electrolitici, 2+1,cuplati cu 2x3,3K paralel si 27K,,,finala este ECL86.sa caut un trf. cu suport de 2 electrolitici. Link spre comentariu
draku Postat Decembrie 14, 2023 Autor Partajează Postat Decembrie 14, 2023 Inca valabil Link spre comentariu
QQme Postat Decembrie 14, 2023 Partajează Postat Decembrie 14, 2023 Am un trf.ce are tabla cu . cei 2 cond. si rez. aferente,3,3 si 27K dar este si cu soclu pt.EZ80 si fara corp sig.,,am alt trf.cu corp sig. dar fara suport condensatori pot face o combinatie intre ele,,,ambele trf. sunt identice,,60 lei. Link spre comentariu
vera Postat Decembrie 14, 2023 Partajează Postat Decembrie 14, 2023 S-ar putea sa am eu ce-ti trebuie. Il caut maine si-ti spun. Link spre comentariu
vera Postat Decembrie 16, 2023 Partajează Postat Decembrie 16, 2023 (editat) Scuze, dar ieri am avut o zi infernala si nu am putut raspunde. Am exact ce-ti trebuie (original). Redresare cu F407, filtrare cu 3x50uF/350V si R=2k2/2W plus 10k/2W (puneau baietii ce aveau la momentul respectiv, dar sunt originale). Daca te intereseaza discutam pe mp. Editat Decembrie 16, 2023 de vera Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum