mapszone Postat Decembrie 10, 2023 Partajează Postat Decembrie 10, 2023 Salutare tuturor. Va rog, daca stiti, spuneti-mi ce format video stiu sa citeasca televisoarele auto denisnetwork, de pe stick-urile USB. Am incercat sa citesc mp4 si avi, dar fara succesc. Multumesc! Link spre comentariu
iuliantv Postat Decembrie 10, 2023 Partajează Postat Decembrie 10, 2023 (editat) e ca si cum ati intreba ce consum are o masina ford au si astea un model nu doar o marca,plus ca ar trebui sa gasiti ce stie sa redea in ce formate la vanzator,in cartea lui,sau online Editat Decembrie 10, 2023 de iuliantv Link spre comentariu
sorintv Postat Decembrie 10, 2023 Partajează Postat Decembrie 10, 2023 (editat) M-am lovit si eu de o problema asemanatoare, pentru baietii cu masini cu display video in bord auto. Am facut niste teste cu videoclipuri, cu un program. Dezarhiveaza si testeaza. Deci nu o sa vezi, HD sau Full HD, ci doar SD, si, depinde cum e comprimat sunetul. AC3 sau DTS, probabil nu merge. Pentru PC se poatet deschide cu VLC. https://files.fm/u/hnkvwtxvzb#/view/ayd7bd2g6e Editat Decembrie 10, 2023 de sorintv Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum