Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Incarcator Parkside

doru3160

Postări Recomandate

Ghinion,cum zice Joha!Mi-ai băgat morcovu',că şi eu am Parkside.Deocamdată singura chestie de-o mai face arareori e că nu pleacă din prima filetanta.Probabil ceva contact la buton.

Asta e dacă vrem scule şi ieftine şi bune!

Mai ieri vorbeam cu "nepotu" din Belgia.Are un rotopercutor Makita,sculă de peste 15 milioane cu 2 acumulatori,şi zice că "rupe" nu alta!Iar el,ca profesionist,o forjează în fiecare zi,de peste un an!

Înainte folosea mai mult o Makita la priză HR2470T.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 31
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• doru3160

17

• BRANCA

3

• Marian

3

• antonvasileeee

3

Top autori în acest subiect

Eu mă impac bine cu brandul. Nu folosesc intensiv, doar ocazional, si am zis că nu are rost să îngrop niște bani aiurea în scule de firma. La mine nu s-a intamplat să cedeze nici una până acum. Ăsta așa a venit, si dacă era să socotesc, aproape cumpăram altul cu banii cheltuiti. Dar a fost curiozitatea mare. Am dat 55 lei pe comanda la chineji. Mai puneam puțin, si luam unul sh bun. Dar nu avea acelasi farmec. Sper să-l văd mergând. Dacă imi vin integratele si sunt bune, imi rămân si pt alte intervenții. Fenomenul asta de daună totală l-am intalnit recent la o mașină de spălat, când un triac supărat pe viață, a scos din uz placa cu procesorul, in asa fel încât nu a mai meritat reparată, si a fost schimbată. Consumerismul ne omoară... 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări