nutzu81 Postat Decembrie 5, 2023 Partajează Postat Decembrie 5, 2023 Buna ziua! As dori cateva sfaturi in privinta următoarei probleme: mi-a fost montat un sistem de alarmare Cerber C52. In centrala alarmei a fost legat cablul de telefonie fixa RDS&RCS, conform manualului de instalare (partitia LINE) insa nu reusesc sa sa fiu apelat pe telefonul mobil in cazul unei efracții. Precizez ca am încercat conform manualului, respectiv code-code master-51-primul numar de telefon-## si tot nu reusesc. Va multumesc si astept sfaturi din partea dvs. Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 5, 2023 Partajează Postat Decembrie 5, 2023 E important de știut dacă centrala are setată apelarea în Tone (DTMF) sau Pulse (impulsuri).Fiindcă dacă centrala, ca urmare a setării incorecte apelează în impulsuri (Pulse), centrala Digi lucrează doar în DTMF (Dual Tone MultiFrecvency) și nu ,,vede,, apelul, deci nici nu sună... Link spre comentariu
yo7lhe Postat Decembrie 6, 2023 Partajează Postat Decembrie 6, 2023 Vezi daca in sectiunea 28 ai activ comunicatorul si raportarea cu sunete de sinteza . Sunt in meniul accesibil cu cod de instalator. Daca nu ai instalat-o si programat-o singur ia legatura cu cel care a facut programarea. Link spre comentariu
nutzu81 Postat Decembrie 6, 2023 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2023 Multumesc pentru sfaturi, chiar mi-au fost de ajutor. Am rezolvat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum