Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

iPhone 7 ecran alb

Tzap

Postări Recomandate

Salutare tuturor. 

Am un iPhone 7, primit de la cineva din U.K., in ideea ca "vezi si tu daca poti sa-l repari". 

Problema : cand il deschizi, ajunge intr-un ecran complet alb si nu mai poti face nimic. 

Din pacate nu ma pricep mai deloc la iPhone-uri deci nu stiu ce-as putea incerca sa fac... idei ?

Multumesc anticipat.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Tzap

3

• manolo

1

• AndreiIr

1

• modoran

1

Top autori în acest subiect

Sincer acum, crezi ca nu ma ducea capul sa fac asta si ar fi trebuit sa postez pe un forum ?

Telefonul este vechi ( cred ca era evident doar cand ne gandim ca s-a ajuns la iPhone 15 la ora actuala ) si reparatia la un service nu ar merita banii ( mai putin de 100 Lei, este imposibil sa mai fie vreo reparatie la orice service GSM in Bucuresti in 2023 aproape 2024 ).

Sa schimbi display-ul inseamna sa dai niste bani aiurea pe un display nou si sa dai banii pe montaj fara sa stii ca de fapt asta este problema... si nici nu are cum sa fie asta, din moment ce display-ul se aprinde doar ca ramane alb. Este aproape sigur o problema pe partea de soft. 

Link spre comentariu

Mda, m-am lamurit, am postat total degeaba despre asta pe acest forum. Clar nu este locul potrivit pentru asa ceva.

Sincer, nu va inteleg de ce mai postati daca nu aveti nimic util de spus. "Asa si ce idei vrei ?" sau "Fa-l singur", asa ati ajuns la cateva mii de posturi pe aici pe Elforum, cu postari de genul asta ? 

Rog un moderator sa inchida acest topic, m-am lamurit cum sta treaba, ma voi abtine de acum incolo de la topicuri in care sa cer ajutor. 

Link spre comentariu

E foarte posibil să fie chiar conectorul displayului cu probleme, cel puțin la fiu-meu acum ceva ani (Iphone 6)asta a fost . Fiind și cu ceva probleme de la umezeală, am dus telefonul la un service care a montat provizoriu un display bun și cum imaginea tot nu a apărut, am evitat să cumpăr un ecran inutil.

Am plătit omului doar deranjul, vreo 10 Lei atunci...telefonul l-am aruncat.Doar bateria am ținut-o pentru diverse alte întrebuințări...

Link spre comentariu
Acum 7 ore, Tzap a spus:

Sincer, nu va inteleg de ce mai postati daca nu aveti nimic util de spus. 

Ai perfecta dreptate. Cu timpul moderarea a permis din ce in ce mai multe, si s-a ajuns la forma in care multi își permit bășcălie in cadrul postarilor. Nici eu nu am fost de acord cu asemenea aspecte, dar asta ține punctual de moderarea in acea secțiune. 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări