sesebe Postat Decembrie 6, 2023 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2023 Tot nu reusesc sa vad continutul la CD-ul montat in nici unul dintre programele de conversie. Am montat cu PowerISO si cu OSFMount. In totalcmd vad continutul CD-ului montat Link spre comentariu
AlpHs00 Postat Decembrie 6, 2023 Partajează Postat Decembrie 6, 2023 O fi fisierul corupt... Link spre comentariu
sesebe Postat Decembrie 6, 2023 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2023 (editat) Se poate si asta DAR ar fi prea mare coincidenta ca sa fie TOATE corupte iar eu sa le pot totuși asculta in win media player. Bine, de ascultat am ascultat doar unul, cel ales pt teste. Editat Decembrie 6, 2023 de sesebe Link spre comentariu
AlpHs00 Postat Decembrie 6, 2023 Partajează Postat Decembrie 6, 2023 Cu media player merg extrase in wma? Link spre comentariu
sesebe Postat Decembrie 6, 2023 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2023 Media playerul nu face nimic nici un cel de conversie dar face play. Adica defapt zice ca face dar creaza doar un fisier de 0 biti si desi zice ca incepe sa faca ceva nici dupa o ora nu a terminat macar cu prima melodie si ca sa-l inchid trebuie din task manager. Link spre comentariu
cimitavita Postat Decembrie 6, 2023 Partajează Postat Decembrie 6, 2023 (editat) incearca cu Easy CD-DA Extractor Pro, Sound Forge Studio sau Winamp. Cu Sound Forge Studio poti repara defectele la track-uri dar e un pic de munca. Winamp merge doar daca e inregistrat si face de toate, dar nici celelalte nu sunt gratuite Daca ai placa de baza noua cu cip de sunet nou care are rata de esantionare mult mai mare decat cipurile vechi, flac-urile or sa iasa la dimensiuni mai mari (peste 300M / 4 minute) dar daca calitatea conteaza asa mult... Dar mai inainte, convertesti nrg in iso. Cu AnyBurn sau osfmount Editat Decembrie 6, 2023 de cimitavita Link spre comentariu
sesebe Postat Decembrie 6, 2023 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2023 Domnu-le dar eu nu vreau sa le trec in analogic deloc, vreau doar prelucrare in domeniul digital. Nu am conditii de studiou ca sa-mi permit sa le trec prin domeniul analogic si apoi sa le convertesc din nou si apoi sa mai pot sa sustin ca-s la calitate buna. Asa pot gasi majoritatea melodiilor deja de pe net in format flac dar pe mine ma intereseaza inregistrarile astea pe care le am acum. Link spre comentariu
cimitavita Postat Decembrie 6, 2023 Partajează Postat Decembrie 6, 2023 Ar trebui sa stii ca sunt anumite CD-uri sau track-uri care au protectie la copiere. Nu stiu daca Nero poate face asta, dar sunt alte programe de facut CD-uri audio care pot proteja track-uri la copiere. Pe player merg normal dar cand sa le extragi, pauza. Iti ies fisiere mp3 sau flac de lungime 0. Daca vrei prelucrare digitala, atunci incearca Sound Forge Studio. E un fel de Photoshop pentru audio. Cu el poti face orice, chiar poti scoate zgomotele facute de praf sau zgarieturi de pe discuri. Link spre comentariu
sesebe Postat Decembrie 7, 2023 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2023 Probabil dar cu unele aplicatii facea cite un minut din fiecare melodie fiind varianta free dar dupa aplicare crack nu mai vedea cd-ul virtual. Link spre comentariu
daniels Postat Decembrie 7, 2023 Partajează Postat Decembrie 7, 2023 pune imaginea aici, poate ca cineva o rezolva Link spre comentariu
sesebe Postat Decembrie 7, 2023 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2023 (editat) Am mai multe domnule si in plus am promis ca nu fac publice inregistrarile. Editat Decembrie 7, 2023 de validae Nu se pune cratimă la ,,domnule,, că nu e verb conjugat... Link spre comentariu
Spitfire Postat Decembrie 7, 2023 Partajează Postat Decembrie 7, 2023 Le scrieti la loc pe CD (CD-RW, ca sa nu mai stricati CD-uri) apoi le rip-uiti in flac. Link spre comentariu
sonic11 Postat Decembrie 7, 2023 Partajează Postat Decembrie 7, 2023 Deschide in unitatea virtuala, copy-paste in unitatea cd. Așa ai o copie a cd-ului cu care jonglezi cum vrei tu. Link spre comentariu
D0rel Baross Postat Aprilie 26 Partajează Postat Aprilie 26 On 12/4/2023 at 9:08 PM, sesebe said: Salut colegi, Am avut ocazia sa copii citeva CD-uri ceva mai rare si, din greseala sau nu, le-am facut .nrg (imagine de CD cu Nero). Imi puteti recomanda un soft care sa-mi poata extrage si coda flac melodiile de pe CD-uri. As prefera ceva care sa nu ceara bani. Am incercat cu Nero, mai multe versiuni si cu inca citeva gasite pe net dar ori cereau bani ori nu stiau sa faca ceea ce am nevoie. Cat de rare sunt acele cd ? Pe rutracker nu sunt ? Link spre comentariu
sesebe Postat Aprilie 26 Autor Partajează Postat Aprilie 26 (editat) Despre unul stiu ca nu s-au facut decit citeva mii de bucati - maxim, si deci greu de gasit. Oricum pe rutracker nu intru. Iar apoi de unde stiu ca cele gasite pe net sint la calitatea maxima si nu au fost compresate sau facute alte prelucrari implicit avind pierdere de calitate? Editat Aprilie 26 de sesebe Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum