Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Flac din nrg

sesebe

Postări Recomandate

Salut colegi,

Am avut ocazia sa copii citeva CD-uri ceva mai rare si, din greseala sau nu, le-am facut .nrg (imagine de CD cu Nero).

Imi puteti recomanda un soft care sa-mi poata extrage si coda flac melodiile de pe CD-uri. As prefera ceva care sa nu ceara bani.

Am incercat cu Nero, mai multe versiuni si cu inca citeva gasite pe net dar ori cereau bani ori nu stiau sa faca ceea ce am nevoie.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 31
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• sesebe

13

• sonic11

4

• daniels

2

• eos

2

Top autori în acest subiect

Ce format era pe cd? Cd-da...

Mă gândesc că poți să reproduci cd-urile daca ai imaginea discului sau sa convertești la wma care este un format fara compresie.

Link spre comentariu

OSFMount de la Passmark este gratis, se poate utuilza pentru a monta ( mount) imaginea ca disc virtual.

Dupa care se poate extrage  in formatul dorit chiar si cu windows media palyer sua cu alt program.

Ca idee:

How to Rip a CD to FLAC with Windows Media Player

Open Windows Media Player.

Click "Organize" from the menu bar and choose "Options."

Click "Rip Music" and go to the "Rip setting" section.

Choose "FLAC" as your target format from the drop-down menu.

Click "Apply" to confirm.

Link spre comentariu

Ok, sper sa reușesc diseară sa experimentez. Deci merge și cu mediaplayer-ul din win? Perfect. 

Originalele erau CD audio, deci 450-650Mb, in general melodii independente nu un singur track cit tot cd-ul. 

Merci! 

Link spre comentariu

Ai aici tot ce trebuie, sint setate de mine sa faca FLAC la minim de compresie, maxim de calitate. Pe astea le folosesc eu.

Audiograbber face si cd ripping sau image ripping daca este montata pe un cd virtual. Audioconverter converteste ce si cum vrei. Foarte usor de utilizat. Daca intimpini probleme, scrie aici si te lamuresc.

La multi ani tuturor!

E vremea sa fim BUNI, mult mai BUNI!

https://filetransfer.io/data-package/1veUGhlw#link

Editat de DjLeco2021
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări