DjLeco2021 Postat Ianuarie 18 Partajează Postat Ianuarie 18 La 27.12.2023 la 14:29, PavelR a spus: Am si eu boxele astea , mi se par groaznice in comparatie cu Grundig super hifi . Toate boxele canton si heco pe care le-am auzit suna ingrozitor , si aia 500 lei nu i-as da niciodată pe ele, eu am dat mai putin si tot am fost dezamăgit, quote 2 îi trebuie niste boxe cu înalte și medii clare , asta caut si eu de la boxe , iar canton suna infundat si neclar Canton, Heco, Grundig sint in general boxe in compresie si suna foarte bine, daca nu au fost minarite tweeterele. Se folosesc in principiu cam acelasi model de tweeter la ele, cel putin calota si ansamblul magnetic. Nu stiu cum poti spune tu ca suna groaznic, ca suna infundat, fara inalte... Heco Superior 930, redind fisiere Wav, pe un amplificator denon PMA 880R, care este un amplificator puturos la corectii. Inregistrarea este cu telefon Samsung. Iar aici Heco Superior 830 (surorile mai mici ale lui 930) Iar aici ai 2 tipuri de tweetere, Philips si Grundig, cit si o medie calota tot Grundig in test cu condensator serie de 3,3uF. Link spre comentariu
Усилитель Postat Ianuarie 18 Partajează Postat Ianuarie 18 1 oră în urmă, icar a spus: Adica am luat o pereche Tamon cro 40. Sa folositi sanatos.Cam putine lucruri despre ele pe net ...dar toate bune. Link spre comentariu
DjLeco2021 Postat Ianuarie 18 Partajează Postat Ianuarie 18 Acum 55 minute, Shambala a spus: Din ce este suspensia wooferului ? Nu imi dau seama din pozele de pe net. Este pinza cauciucata, cum aveau multe difuzoare woofer Akai. Acelasi tip de boxe sint sub mai multe denumiri, eu am avut unele, aveau difuzoare Japoneze, toate difuzoarele. Absolut identice cu pot pentru dif de inalte, dar sub alta denumire, nu mi-o mai amintesc. Nu mai am nici filmarea cu ele... Link spre comentariu
icar Postat Ianuarie 18 Autor Partajează Postat Ianuarie 18 @DjLeco2021, cel mai bun exmplu se subiectivism: nu-mi plac basii, sunt ireali! Niciodata, intr-o orchestra, nu o sa auzi astfel de basi!! Inaltele sunt OK! Dar, cum spuneam, exemplu de cum ii place fiecaruia, nimic de condamnat!!! Am ascultat intr-o pereche de casti Pioneer, in difuzorul de la calculator se aude cu totul altfel! Link spre comentariu
DjLeco2021 Postat Ianuarie 18 Partajează Postat Ianuarie 18 (editat) Depide de genul muzical, eu nu am pus muzica cintata de orchestra, am pus piese dinamice, iar filmarile puse au fost pentru edificarea inaltelor, colegul spusese ca boxele Canton, (care au acelasi tip de tweetere ca si Heco si Grundig, in mare parte), suna infundat, ceea ce nu este adevarat. E si normal sa fie bass, sint 4 woofere de 22cm, in compresie, care se aud. Eu unul prefer sa scot din bass daca e prea mult, nu sa nu am de unde/in ce sa dau. Corectiile amplifului au fost pe 0 in filmari, excluzind unde m-am "jucat" cu ele. Eu unul sint adepotul sunetului dinamic, carnos "cu grasime" cum se zicea pe vremuri.E un alt feeling la bass in compresie, mai rapid, mai precis, mai jos (la acelasi volum al incintei). Bine, acolo si ALC-ul telefonului joaca un rol, negativ. Dar, exact, fiecare cu preferintele lui. Editat Ianuarie 18 de DjLeco2021 Link spre comentariu
sonic11 Postat Ianuarie 18 Partajează Postat Ianuarie 18 (editat) Din ce am mai citit unele boxe Tamon a folosit difuri oem de la Coral. Cele de pe modelul Tamon cri 40 cred că sunt Coral. Sa vă bucurați de ele! Editat Ianuarie 18 de sonic11 Link spre comentariu
Shambala Postat Ianuarie 18 Partajează Postat Ianuarie 18 Coral-urile nu aveau suspensia din cauciuc ? Link spre comentariu
mannx Postat Ianuarie 18 Partajează Postat Ianuarie 18 Acum 39 minute, Shambala a spus: Coral-urile nu aveau suspensia din cauciuc ? Nu. Pânză impregnată, profil omega. Cx5 92 db, Cx7 93 db. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum