Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recomandare boxe

icar

Postări Recomandate

• Răspunsuri 84
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• icar

21

• Nicu Daniel Toader

14

• Shambala

10

• sonic11

10

Top autori în acest subiect

Am si eu boxele astea , mi se par groaznice in comparatie cu Grundig super hifi . Toate boxele canton si heco pe care le-am auzit suna ingrozitor , si aia 500 lei nu i-as da niciodată pe ele, eu am dat mai putin si tot am fost dezamăgit 

Link spre comentariu
Acum 2 minute, PavelR a spus:

Am si eu boxele astea , mi se par groaznice in comparatie cu Grundig super hifi . Toate boxele canton si heco pe care le-am auzit suna ingrozitor , si aia 500 lei nu i-as da niciodată pe ele, eu am dat mai putin si tot am fost dezamăgit 

Eu nu le-am ascultat.Doar ca idee i-am zis ca la banii aia nu iti poti face  nici in regim diy mai ieftine.Bine ca stim de la dvs.Stima

https://www.emag.ro/husa-pentru-samsung-galaxy-a50-a50s-a30s-flip-elegance-tss-negru-hq36086/pd/DGBXP0MBM/?ref=often_viewed_products_similar_4_6&provider=rec&recid=rec_92_4d27dbca892d15369e244803a331c19483c0dce02a5e3ee1408590bbe8f48dbb_1703678943&scenario_ID=92&fbclid=IwAR2w8-xpX2DCwaS9t0tXTFEj0a6yCqlxahAPiwJeAWYA0xX_lQcFwDKbHKQ 

Asta ar fii ok?

https://www.olx.ro/d/oferta/boxe-grundig-850-box-professional-IDgSmSW.html

Link spre comentariu

in regim diy clar ar fi cel mai scump, boxele alea canton nu sunt deloc potrivite pentru genul de muzica pe care zicea Icar că o ascultă, lui îi trebuie niste boxe cu înalte și medii clare , asta caut si eu de la boxe , iar canton suna infundat si neclar . Oricum, sunetul unor boxe este potrivit pe anumite amplificatoare si nepotrivit pentru altele , pentru ca fiecare are propriul sound si e posibil ca prin combinarea lor să iasă ceva care sună decent

Acum 8 minute, Nicu Daniel Toader a spus:

am si eu modelul asta, mie îmi plac mult, sincer îmi place și designul .

Link spre comentariu

Am ascultat mai multe boxe Mission, toate modele mici.  Toate au sunat surprinzator de bine pt dimensiunea si pretul lor,  DAR,  sunt potrivite ca mici monitoare sau boxe [bune] de calculator. Nu reusesc sa umple o camera mai mare, nu au volum.  

Mai trebuie observat ca preturile cerute pe audioweb sunt cam mari.  De asta si stau cu anii la vanzare.  O valoare mult mai realista ar fi cu cel putin 30% mai mica.

Mission-uri care suna exceptional sunt 770, dar pretul este MULT mai mare. 

Link spre comentariu

Multumesc pentru sugestii.

Da, Canton cred ca sunt  boxe de raft si probbil suna cam ca ale mele.

Sa vedem ce mai gasesc la anul.

Multe anunturi parca sunt făcute  sa nu  vândă! "Vând boxe" si atât, fara a specifica barem   puterea si impedanta, ca sa nu zic de sensibilitate   sau dimensiuni!

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări