mannx Postat Decembrie 5, 2023 Partajează Postat Decembrie 5, 2023 Depinde mult de muzica pe care o ascultați. Dacă nu doriți 100 w atunci Coralii vă va oferi garantat spectacol. Și la cât de rare sunt ocazia e de neratat. Cele din București sunt cu difuzoarele corespunzătoare. 86 db la Telefunken e prea puțin. Leneșe. https://www.hifi-wiki.de/index.php/Coral_CX-5_III Poate vă ajută. Succes !!! Link spre comentariu
Усилитель Postat Decembrie 5, 2023 Partajează Postat Decembrie 5, 2023 1 oră în urmă, icar a spus: Vad ca cx5 e inca disponibil. Ma gândesc intre cx5 si Telefunken. Ce parere aveti? Cx5 Link spre comentariu
Shambala Postat Decembrie 6, 2023 Partajează Postat Decembrie 6, 2023 CX5 si repede, ca astea nu stau mult. Poate aveti vreun amic in Bucuresti sa le vada pe viu. Link spre comentariu
icar Postat Decembrie 6, 2023 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2023 (editat) Acum 18 ore, mannx a spus: Depinde mult de muzica pe care o ascultați. Muzica clasica, muzica din anii 70, jazz, blues. Siii... nu prea tare! Acuma, de exemplu, merge un CD cu blues. Editat Decembrie 6, 2023 de icar Link spre comentariu
icar Postat Decembrie 19, 2023 Autor Partajează Postat Decembrie 19, 2023 La 04.12.2023 la 20:26, sonic11 a spus: Uite cx5 https://www.olx.ro/d/oferta/boxe-coral-cx5-mk-iii-IDhG1XN.html Dupa tratative si plata transportului "a scapat boxele pe jos" cind sa le dea la curier. A promis ca-mi pune banii in cont, pana acum nimic. Probabil se lasa cu teapa! De asta nu sunt de acord cu nici o plata inainte, ca nu suntem la curve! (scuzati, nu vreau sa supar pe nimeni. Oricum persoanele de fata se exclud, nu?. Aici nu am avut nicioata probleme, ba din contra am creat eu, fara intentie, dar s-a rezolvat!) Asa ca va trebui sa caut altceva, cu putin ajutor de la voi, dar dupa sarbatori. Link spre comentariu
sonic11 Postat Decembrie 19, 2023 Partajează Postat Decembrie 19, 2023 Acum 1 oră, icar a spus: Dupa tratative si plata transportului "a scapat boxele pe jos" cind sa le dea la curier. A promis ca-mi pune banii in cont, pana acum nimic. Probabil se lasa cu teapa! De asta nu sunt de acord cu nici o plata inainte, ca nu suntem la curve! (scuzati, nu vreau sa supar pe nimeni. Oricum persoanele de fata se exclud, nu?. Aici nu am avut nicioata probleme, ba din contra am creat eu, fara intentie, dar s-a rezolvat!) Asa ca va trebui sa caut altceva, cu putin ajutor de la voi, dar dupa sarbatori. Pfff...mai bine apelați la cineva din zona (cunoștință elforum ) sa le ridice și apoi să le pună la curier. Link spre comentariu
icar Postat Decembrie 19, 2023 Autor Partajează Postat Decembrie 19, 2023 Hotul cu un pacat, pagubasul cu zece! Pana la urma mi-a returnat banii. Totusi, va trebui sa vad ce fac pe viitor. @sonic11, stiu ce zici, dar parca e prea mult sa cer cuiva asa ceva. In fine, imi pare rau ca s-a razgandit. Pana la urma poate ma razgandesc si eu! Link spre comentariu
Shambala Postat Decembrie 19, 2023 Partajează Postat Decembrie 19, 2023 Nu este deloc prea mult !! Am facut asa ceva (in ambele sensuri, adica am si primit, am si acordat ajutor), si o sa o fac si in viitor. Si acesta este scopul unui forum, ca oamenii sa se ajute intre ei. PS - de asta va sugerasem sa apelati la vreun cunoscut din Bucuresti. Link spre comentariu
mannx Postat Decembrie 19, 2023 Partajează Postat Decembrie 19, 2023 Și eu vă ajut cu mare drag ! Tot în jurul sumei există acum parcă Baia Mare, Quadral Ac 1700. O frumusețe ! Și bune. Poate aruncați un ochi. Dar... acum...sper să recuperați suma. Link spre comentariu
sonic11 Postat Decembrie 19, 2023 Partajează Postat Decembrie 19, 2023 Acum 3 ore, icar a spus: Hotul cu un pacat, pagubasul cu zece! Pana la urma mi-a returnat banii. Totusi, va trebui sa vad ce fac pe viitor. @sonic11, stiu ce zici, dar parca e prea mult sa cer cuiva asa ceva. In fine, imi pare rau ca s-a razgandit. Pana la urma poate ma razgandesc si eu! Nu ar fi o problema asta, și alții la rândul lor m-au ajutat pe mine. Mă bucur că a fost cinstit și că nu ați ieșit în pierdere, aveam un sentiment ciudat căci eu v-am dat link către el. Link spre comentariu
icar Postat Decembrie 20, 2023 Autor Partajează Postat Decembrie 20, 2023 Va multumesc pentru oferta de ajutor, sunteti colegi de nădejde! @sonic11, nu va faceti probleme, nu e cazul! Pacat ca nu s-a finalizat. @mannx, un link se poate? Link spre comentariu
mannx Postat Decembrie 20, 2023 Partajează Postat Decembrie 20, 2023 https://m.olx.ro/d/oferta/boxe-audio-quadral-si-sony-IDhOVsV.html Sper să nu se considere promovare. Link spre comentariu
icar Postat Decembrie 21, 2023 Autor Partajează Postat Decembrie 21, 2023 @mannx, multumesc! Link spre comentariu
sonic11 Postat Decembrie 21, 2023 Partajează Postat Decembrie 21, 2023 Acum 22 minute, icar a spus: @mannx, multumesc! Să înțeleg că sunteți posesor de Quadral? Link spre comentariu
icar Postat Decembrie 22, 2023 Autor Partajează Postat Decembrie 22, 2023 Nu, incerc doar sa cumpar o pereche de boxe cat de cat bune. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum