Budreala Radu Postat Decembrie 4, 2023 Partajează Postat Decembrie 4, 2023 Unul singur mi-a trecut prin mana; destul de kilerit în privința potentiometrelor ( i-am adaptat rotativi) . Receptie foarte bună, sunet clar și puternic, rupe antena satelor!!! Se merita recondiționat, posibil sa am un final identic; ma uit mâine și va comunic. Link spre comentariu
doru3160 Postat Decembrie 4, 2023 Partajează Postat Decembrie 4, 2023 Acum 33 minute, Budreala Radu a spus: destul de kilerit în privința potentiometrelor ( i-am adaptat rotativi) Pacat, se gasesc potentiometre de 100k cat au cei originali, cu actionare rectilinie. Chiar din recuperari, au fost multe stationare cu asemenea potentiometre. Link spre comentariu
Budreala Radu Postat Decembrie 5, 2023 Partajează Postat Decembrie 5, 2023 Nu îl mai găsesc, posibil sa îl fi montat pe undeva.... Link spre comentariu
dumitrescu_claudiu Postat Decembrie 5, 2023 Autor Partajează Postat Decembrie 5, 2023 Acum 2 ore, Budreala Radu a spus: Nu îl mai găsesc, posibil sa îl fi montat pe undeva.... Nu e nici o problema...mai astept.. Link spre comentariu
PINTI Postat Decembrie 5, 2023 Partajează Postat Decembrie 5, 2023 Acum 21 ore, dumitrescu_claudiu a spus: Nu il vindeti? Din pacate este ars. L-am pastrat de dragul vremurilor de mult trecute, asa ca amintire. Link spre comentariu
sonic11 Postat Decembrie 5, 2023 Partajează Postat Decembrie 5, 2023 1 oră în urmă, dumitrescu_claudiu a spus: Nu e nici o problema...mai astept.. Știu că aveam ceva...dar trebuie sa caut prin trogloade. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum