Mariaa Postat Decembrie 1, 2023 Partajează Postat Decembrie 1, 2023 Bună ziua! am un frigider Beko și S a blocat display-ul. A apărut o cheiță roșie și nu dispare, manualul de utilizare nu îl mai am și n am găsit nici o soluție pe net. mă puteți ajuta cu un sfat vă rog frumos? Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 1, 2023 Partajează Postat Decembrie 1, 2023 Apasă butonul [Lock/Unlock] (Blocare/Deblocare) timp de peste 3 secunde, pentru a trece la starea de deblocare. În cazul blocării împotriva accesului copiilor, apasă butonul Child Lock (Blocare împotriva accesului copiilor) timp de 5 secunde. Link spre comentariu
Mariaa Postat Decembrie 1, 2023 Autor Partajează Postat Decembrie 1, 2023 Ca în link arată, nu am funcțiile respective Link spre comentariu
Mariaa Postat Decembrie 1, 2023 Autor Partajează Postat Decembrie 1, 2023 Acesta este link ulhttps://images.app.goo.gl/iLRQPn4gCCtuoDE76 Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 1, 2023 Partajează Postat Decembrie 1, 2023 Nu se înțelege mare lucru din imaginea aceea...dacă scriați de la început ce model de Beko aveți, găseam exact procedura specifică. Dar puteți descărca manualul frigiderului online.Căutați cu ,,Frigider Beko model XYZ, manual de utilizare,, sau ,,user manual,, dacă nu există în românește, deși mă îndoiesc să nu fie... Link spre comentariu
Iomis Postat Decembrie 1, 2023 Partajează Postat Decembrie 1, 2023 (editat) Salutari, In jumatatea de jos a 'tastaturii', atingeti concomitent pt. 3 sec., comenzile 'steluta' si '+/-'. Toate bune. Editat Decembrie 1, 2023 de Iomis Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum