Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Whirlpool uscator de rufe fft d 8x3b ee

alint80

Postări Recomandate

Buna seara si bine v-am gasit:)

La uscatorul de rufe acesta am patit de ieri sa ramana blocat softul in meniul de choose language desi era totul setat si functional(probabil s a resetat ) , si nu o pot debloca deloc, nu este nici in child lock, am scos o din priza cel putin 24 ore, am incercat sa tin apasat pe fiecare buton in parte(asa ca idee ca poate nimeream:)) si degeaba, este in modul "freeze".

Exista vreo combinatie de butoane, o  secventa de taste ? 

Uscatorul este in garantie dar cu liberul asta dureaza putin cam mult si sincer ne am cam obisnuit cu ea:D

Va multumesc

Editat de alint80
Corectare titlu
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• alint80

2

• modoran

1

Top autori în acest subiect

• 2 luni mai târziu...

Mulțumesc mult de sugestie. 
până să vină ei am desfăcut panoul de comandă și se pare ca era un contact imperfect la flexul de touchscreen care este grafitat, l am curățat ușor  și a funcționat.

Când au venit , mi au schimbat placa , apoi o parte din front panel. Nu și cel cu touchscreen ( cred ca nu știau de defectul ăsta) :) degeaba oricum. 

Da, la modelul ăsta nu merge resetat dacă este blocată mașina pe vreun program, merge rescris softul prin aplicație legată direct în serverul lor. ( așa mi a zis ):D 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări