Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Aparatura audio, dotari atelier, kit-uri, module, componente…

Iomis

Postări Recomandate

Salutari,

Vand diverse lucruri care nu-mi (mai) sunt necesare dar nici nu ma incurca. Livrarea cu ce companie se prefera, dar odata pe saptamana (probabil joia - tre’ sa cumpar cele necesare ambalarii). Costurile livrarii sunt acoperite de cumparator. Plata in cont sau ramburs, discutam.

Rezervari in topic, prefer comunicarea in scris.

1.Receiver National Panasonic SA-4400 – 400 lei

L-am cumparat pt. design si… logoul firmei. Cateva becuri arse, potentiometre si comutatoare zgomotoase, mV iesire intre -3 si 100, receptia pe toate benzile functionala… Necesita inlocuire electrolitici, schema e disponibila.

OrruRSx.jpg

25IMiU7.jpg

2jTD4py.jpg

6oJ0yff.jpg

VmVlezt.jpg

V82aDEX.jpg

Qyx6p4u.jpg

8UTEZvA.jpg

zsH7QOz.jpg

llbMhmy.jpg

WONCkNI.jpg

uK5AqeX.jpg

Urmeaza alte chestii...

Toate bune.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Salutari,

2.Receiver Dynasound AR-6000A – 370 lei

Cumparat pt. design-ul  impunator (panoul frontal, impecabil, are 50 cm x 15 cm)… Ceva becuri arse, nu face zgomote la actionarea comenzilor, vreo 25-30 mV la iesire, receptie in ambele game. Mufe DIN, conectorii pt.boxe cu probleme, dar utilizabili. N-am schema, pare simplu.

xCbpPEp.jpg

7GINhH8.jpg

j3j4hzP.jpg

nqIX83L.jpg

8qlhRFU.jpg

QfiTXGh.jpg

cz1IOWf.jpg

GXA7anv.jpg

XksAR8A.jpg

GrSa53t.jpg

ULg56JC.jpg

T75EBSG.jpg

WTvIB69.jpg

rNYXpEj.jpg

5m0waOv.jpg

AQSjRWj.jpg

Umzhsl6.jpg

aI26Ecg.jpg

ezUE34E.jpg

HtxYYJF.jpg

gtSMwBZ.jpg

SGVl4Ls.jpg

83INhnh.jpg

kz2MNzN.jpg

cUWz7zR.jpg

yjtex1n.jpg

3.Amplificator Technics SE-9021 – 675 lei

Luat pt. a verifica teoria ‘schema simpla = sunet bun’ si pt. design. Schimbat condensatorii din calea semnalului, majoritatea electroliticilor si semireglabilii. Nu am auzit zgomote datorate tranzistorilor 2SA798, nici nu l-am folosit prea mult. Pot pune la dispozitie 4 tranz. KSA992FBU acelasi lot. 1 mV pe iesiri, schema-i peste tot.

0UonwuC.jpg

bO484mD.jpg

My0kA8R.jpg

mPcMGfO.jpg

MGSzOkl.jpg

b5YbrbS.jpg

K2qWy0b.jpg

XQ3hh58.jpg

cYGzp91.jpg

T1eB1Rn.jpg

9uusKbB.jpg

v79Bguh.jpg

yLm6dY8.jpg

6QVNIAR.jpg

EmpCeju.jpg

4.Sursa laborator liniara Oltronix B60-1T, 2 buc., - 250 lei/buc., 440 lei ambele

Cumparate de pe forum. Dupa ce le-am primit, am zis ca m-apuc de colectionat surse Oltronix si nu le-am mai pus in uz. Functioneaza, se vede c-au fost utilizate in mediu industrial. Una are manerul desprins partial. Manual utilizare cu schema, disponibil. Poze cu interiorul la cerere, prea mult de demontat.

buavc1E.jpg

nXPvxCI.jpg

fAUWRtX.jpg

H1cYfF4.jpg

L87PjLX.jpg

FnUWvA1.jpg

5.Kit-uri LM3886 – 250 lei ambele, numai impreuna

Cumparate de curiozitate (de aici), nu le-am verificat la primire si am schimbat integratele cu ce aveam luat de la polonezi in capsula TF. Montajele sunt functionale, lipiturile puteau fi mai ingrijite. Se livreaza toate cele 8 integrate cu 4 seturi izolatoare (cele in capsula TF gata lipite). Radiatorul (recuperat dintr-un Technics SU-V90D distrus) si trafo (comandat la Iasi) se pot adauga la comanda, dar numai impreuna cu kit-urile si dublandu-le pretul…

bXuTMMS.jpg

5iXGAwg.jpg

5A7j8J9.jpg

6DucDRi.jpg

xAsVCkU.jpg

BC9WUIJ.jpg

7HFhFQr.jpg

ViHaStZ.jpg

7hWIY1k.jpg

elJ1cD0.jpg

rq8Z7ze.jpg

RhrsIAz.jpg

AcnKUmo.jpg

6.Kit-uri LME49811  - 350 lei ambele, numai impreuna

Trebuia sa incerc si p-astea… Integratele sunt luate de aici (tipul are ceva proiecte prezentate), cablajele de la tipul asta, radiatoarele de aici. Cablajele rosii au avut lipiti ceva electrolitici, iar silkscreen-ul p-alea negre e decalat fata de gauri. Am toate pdf-urile necesare. Pot pune la dispozitie si diverse variante pt. ceilalti semiconductori din kit-uri, dar pretul urca prea mult…

bHqdz76.jpg

YLRFO7G.jpg

eg3rMHX.jpg

nBjAGqE.jpg

YNuK17k.jpg

UF9jjza.jpg

QpmvSU8.jpg

7.Receiver Panasonic SA-XR59 – 450 lei

Initierea in clasa D… A fost necesara inlocuirea codificatorului selector surse, arata bine, functioneaza perfect. Fara telecomanda/accesorii/cablu de alimentare. Vreo 3 mV pe iesiri. Se gaseste schema modelului XR57.

ZcOlYwQ.jpg

Ldg2O6x.jpg

sVLXB3k.jpg

TLoPDrM.jpg

gv3KVmN.jpg

EC9YbWR.jpg

3YhVgbt.jpg

cEuEKi6.jpg

4gbMhPh.jpg

O8a67g3.jpg

OKs3RiV.jpg

bMLDzlp.jpg

8.Receiver Philips DFR9000 – 500 lei (v. si poz. 9)

UcD-u’ originar… Se livreaza cu telecomanda originala (nu prea aratoasa), fara cablu alim./accesorii. Arata bine, functioneaza perfect. Unuia dintre modulele (stereo) de amplificare i-am schimbat semireglabilii reglaj offset (are 1 mV la iesiri, fata de 25 - 30 celelalte). Pe intrarile audio foloseste TDA7468. 

omPdxMR.jpg

kpZdCeT.jpg

sWv0sjf.jpg

GmQ18ft.jpg

1VvDLb9.jpg

ykE0Xxo.jpg

ZOcoljm.jpg

6sWQ8jY.jpg

o1h70kZ.jpg

aMg5NOd.jpg

8w4doVu.jpg

i2ZOiI5.jpg

7IgNwZm.jpg

3HTIEVl.jpg

UPhDAJy.jpg

TNHgibV.jpg

zDUTfqx.jpg

UzWzuAZ.jpg

9.(Pt. piese, alt) Receiver Philips DFR9000 – 100 lei

Am vrut sa pun modulele stereo in punte si sa aflu cum e lucrul cu smd-uri… Nu arata bine, un buton si conectorii boxe lipsa, indoituri. Cel putin un modul stereo e bun si sigur vreun canal de pe altul. Restul etajelor (alim., comenzi, intrari, protectii, tunere etc) sunt functionale. Plicurile roz, incluse in pret, contin majoritatea semiconductorilor smd necesari reparatiei modulelor audio. Sasiul e dublu, cablaraia inter-module care a mai ramas e izolata e.m. de restul ansamblului. NU ARE FOLIILE CARE IZOLAU ELECTRIC ETAJUL SURSA. Manual service, discutii, sunt peste tot. Fara cablu alim., telecomanda.

iRAfIHS.jpg

I2Vvsdj.jpg

zpCDnu6.jpg

Xl6YiVa.jpg

Z7kgRmB.jpg

YShIIRT.jpg

1n1ReP0.jpg

btY12jy.jpg

6FfzsGW.jpg

Urmeaza si altele...

Editat de Iomis
completare
Link spre comentariu

Salutari,

10.Multimetru Mastech MY64 – 20 lei 

Sonda K defecta sau nu functioneaza domeniul 'Temperature'.

JiRxxFF.jpg

2ggNbmP.jpg

11.Electrolitici noi Samwha 6800 uF/100 V (HC2A688M40050HA) 12 buc. – 250 lei sau 4 buc. - 100 lei

R7wCGNO.jpg

tsv8PAE.jpg

50M4ujx.jpg

12.Electrolitici recuperati 12000uF/71 V (din Technics SU-V90D) 8 buc. – 150 lei sau cate 2 acelasi lot – 50 lei (in poze se vede cat masoara si cu ce i-am masurat)

3u4uRiM.jpg

LN5kEdl.jpg

14hKAZB.jpg

13.Suport Donau masina de gaurit (mini) – 40 lei

TUUzy6w.jpg

Aug5M2U.jpg

14.Suport Solder Peak nou pt. cablaj imprimat – 40 lei

bW4q3J9.jpg

15.Pistol de lipit de la Dede… 85 W, fara ansa – 40 lei (include o ansa noua care are diam. mai mare decat minimandrinele, intra fortat in brate)

VuHXoTx.jpg

AnVilSH.jpg

kqx9ycl.jpg

16.Letcon nou 23/45 W – 50 lei (un varf conic nou in plus fata de cel din ambalaj)

g7fFdyC.jpg

iHP96GN.jpg

lGzAq5C.jpg

17.Inca un letcon, utilizat, 23/45 W – 50 lei (3 varfuri conice noi incluse, pe langa cel atasat)

71VFIRw.jpg

qtO5wjm.jpg

y49EKf7.jpg

18.Pistol de lipit Weller 30/130W  - 70 lei (pe langa cele 6 varfuri ale lui (unele utilizate), inca 2 conice noi; are capul surubului de prindere al varfurilor, rupt))

VwMrsiV.jpg

LpHnabo.jpg

ylXaMvv.jpg

n0YMYle.jpg

19.Pompe de dezlipit (ar trebui curatate si unse)– incluse in preturi la pozitiile 15, 16, 17 dupa cum urmeaza:

roz cu varfuri de schimb la poz. 15;

- albastru (de la Dede…) si negru (fara varf de schimb) la poz. 16;

- albastru (Dede…) si negru (cu varf de schimb) la poz. 17.

rU6TjDl.jpg

ihujAcv.jpg

0geOIFK.jpg

20.Etajul sursa dintr-un monitor functional LG Flatron L204 – 20 lei; am si manualul service daca prezinta interes

kDU6TPp.jpg

5IrwHXV.jpg

pGahvZI.jpg

v9fbfcx.jpg

21a.Electrolitici recuperati din Technics SU-V4X si SU-V8 + ceva Rubycon – 75 lei; cei marcati cu rosu nu-s disponibili

tlFi3U1.jpg

21b.Condensatori recuperati dintr-un convertizor Schneider si alte aparate – 50 lei; electroliticii sunt masurati cu multi-testerul care se vede in pozele de la poz. 12… vad ca nu apar in foaia de date a Nichicon, or fi comanda speciala…

gVOhQuS.jpg

22.Componentele unui AVR functional de 1000 VA, cu servomotor – 50 lei

ly5aR4Z.jpg

xFIeYwQ.jpg

CPLq5ER.jpg

PHq6FlY.jpg

zAs7e75.jpg

qFWMqYw.jpg

23.incarcator baterii AA/AAA Varta Power Play, 2 buc. – 50 lei/buc;

Functioneaza perfect, au si adaptoare pt. bricheta auto; acumulatorii sunt considerati defecti, nefiind niciodata pusi la incarcat

JIPo7po.jpg

owMPala.jpg

nEWS2Fa.jpg

22rM2Z0.jpg

zuyViNc.jpg

q4naYtV.jpg

bkw19rj.jpg

2W2ZrBU.jpg

24.Mediaplayer auto utilizat Sony DSX-A410BT – 180 lei

Functioneaza pefect, printre multe alte functii, afiseaza si nivelul tensiunii bateriei; include un amplificator de antena

HjgoJVd.jpg

IEdEVas.jpg

aLa8DC8.jpg

RQOUHSm.jpg

3SFyXgb.jpg

25.Difuzoare banda larga RFT L2461, 2 buc.- 50 lei amandoua

Functioneaza f. bine, probleme de aspect, dar nu au membrane, suspensii rupte

mITx58D.jpg

Kt29xY7.jpg

wwcw0MB.jpg

Urmeaza...

Link spre comentariu

Salutari,

...Si ultimele repere la care am poze.

26.Ap. radio portabil Pure One Flow – 30 lei

Initial era internet radio, dar… Se vede in retea. Pe UUS functioneaza f. bine, DAB/DAB+ nu stiu. Arata groaznic (scuze pt.asta!), odinioara era acoperit cu vopsea cauciucata (cu rol bine definit d.p.d.v. acustic), trebuie demontat si curatat cu scobitoarea/periuta… Fara pachetul de acumulatori, doar alimentatorul cu adaptor. Pe afisaj e folia cu pricina.

I67yqoE.jpg

Bmo49Zr.jpg

5uvFtfB.jpg

ZmM7Dfq.jpg

DDawPWu.jpg

6or1FsN.jpg

27.Sistem boxe 5.0 Sony FCR-4000 – 200 lei

Functioneaza f. bine, postamentul uneia dintre boxele frontale-i cam naspa; fara cabluri; exista manualul service

YDENr6j.jpg

PWcnDX7.jpg

0S2yGGv.jpg

oAdBfra.jpg

yGZaPvZ.jpg

28.Subwoofer Sony SA-W2500 – 300 lei

Arata f. bine, functioneaza f. bine. I-am pus io dedesubt niste suporti cu adeziv, usor de indepartat; am si manualul service

khUAzza.jpg

yi7BbjG.jpg

Y6um6ei.jpg

SKYz7gM.jpg

Metwo7C.jpg

1VWXZrb.jpg

4EHS9eA.jpg

unnEsII.jpg

29.Receiver Sony STR-DH510 – 300 lei

Arata si functioneaza f.bine, se livreaza cu telecomanda, antena cadru AM, microfon; cred ca gasesc si firul cu mufa coaxiala pt. FM; binenteles, am si manualul service de unde se poate afla cat a stat in priza (vreo 6 luni) si functionarea efectiva (aici l-am resetat… din greseala, desigur)

roG9vNG.jpg

6QzWTz1.jpg

1evS3Hm.jpg

Poz. 27. + 28. + 29. = 650 lei

30.Pickup Hitachi HT-40S fara doza – 150 lei

Functioneaza ca un ninja mai batran, asa… adica are capacul matuit, cu zgarieturi, fara crapaturi… mai trebuie curatat, poate schimbati electrolitici… Executa comenzile corect, vitezele apar pe stroboscop ca-s ok, autostopul in regula… Adaptorul ala Dual il vad pt. prima data… Pot adauga si doza din poze – nu se vinde separat, dar dubleaza pretul pickup-ului…

dWVmTAV.jpg

ziTwUnq.jpg

rxH5biz.jpg

GX6qobt.jpg

Hq7Ku9C.jpg

BFXk7fI.jpg

7C3qddP.jpg

fXP4Pap.jpg

taRTpuH.jpg

Y3wYw1f.jpg

5ddx9Dh.jpg

31.Boxe Quadral Altan mk IV – 400 lei

Cumparate pt. a afla cate ceva despre ‘boxa tip compresie’… Functioneaza perfect, arata cat se poate de bine, ar trebui pus aspiratorul pe catifeaua de pe fronturi, pe plase…

lZT0VZC.jpg

MaiFeDo.jpg

39jUORi.jpg

UddZ2FV.jpg

VWYKCSR.jpg

9rHzGPq.jpg

5AWisrL.jpg

MHGUjxT.jpg

ywuqedS.jpg

cmC65xn.jpg

OoZlfUD.jpg

257BlUj.jpg

7yKSd6S.jpg

FTGhgEh.jpg

32.Un router si doua extendere TP-Link – 45 lei toate 3

Functionale, se pot recupera componente, carcasele… refolosi alimentatoarele…

rMiiQTl.jpg

tOkJsGz.jpg

tfWI4dn.jpg

upVr8KV.jpg

nkz9897.jpg

DvYtQ9e.jpg

pQjZOiA.jpg

2ampsGI.jpg

bjkeTgO.jpg

33.Etaj DAC cu 4xPCM56P din amplif. integrat Technics SU-V90D, 2 buc. – 100 lei/buc.

Fiecare se livreaza in cutia metalica din dotare, nu necesita decat alimentare +/-12...15 V, comutatorul coaxial - optic, conectori iesire si o carcasa misto… Schema amplif-ului este disponibila peste tot, daca se insista, caut si integratele etc. care comanda LED-urile semnalizatoare ale frecventei de esantionare (max 48 kHz :D). La ambele cumparate se trimite si al 3-lea, acesta din urma avand unele componente (nu dac-urile) si cutia lipsa.

qsOb0yJ.jpg

mFsQ9gx.jpg

6u9H3pt.jpg

1er640q.jpg

Icf9FCG.jpg

Drpuxht.jpg

Cam astea-s... Multumesc, Elforum, pt. gazduire!

Editat de Iomis
Greseli gramaticale
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări