Iomis Postat Noiembrie 29, 2023 Partajează Postat Noiembrie 29, 2023 Salutari, Vand diverse lucruri care nu-mi (mai) sunt necesare dar nici nu ma incurca. Livrarea cu ce companie se prefera, dar odata pe saptamana (probabil joia - tre’ sa cumpar cele necesare ambalarii). Costurile livrarii sunt acoperite de cumparator. Plata in cont sau ramburs, discutam. Rezervari in topic, prefer comunicarea in scris. 1.Receiver National Panasonic SA-4400 – 400 lei L-am cumparat pt. design si… logoul firmei. Cateva becuri arse, potentiometre si comutatoare zgomotoase, mV iesire intre -3 si 100, receptia pe toate benzile functionala… Necesita inlocuire electrolitici, schema e disponibila. Urmeaza alte chestii... Toate bune. Link spre comentariu
Iomis Postat Noiembrie 30, 2023 Autor Partajează Postat Noiembrie 30, 2023 (editat) Salutari, 2.Receiver Dynasound AR-6000A – 370 lei Cumparat pt. design-ul impunator (panoul frontal, impecabil, are 50 cm x 15 cm)… Ceva becuri arse, nu face zgomote la actionarea comenzilor, vreo 25-30 mV la iesire, receptie in ambele game. Mufe DIN, conectorii pt.boxe cu probleme, dar utilizabili. N-am schema, pare simplu. 3.Amplificator Technics SE-9021 – 675 lei Luat pt. a verifica teoria ‘schema simpla = sunet bun’ si pt. design. Schimbat condensatorii din calea semnalului, majoritatea electroliticilor si semireglabilii. Nu am auzit zgomote datorate tranzistorilor 2SA798, nici nu l-am folosit prea mult. Pot pune la dispozitie 4 tranz. KSA992FBU acelasi lot. 1 mV pe iesiri, schema-i peste tot. 4.Sursa laborator liniara Oltronix B60-1T, 2 buc., - 250 lei/buc., 440 lei ambele Cumparate de pe forum. Dupa ce le-am primit, am zis ca m-apuc de colectionat surse Oltronix si nu le-am mai pus in uz. Functioneaza, se vede c-au fost utilizate in mediu industrial. Una are manerul desprins partial. Manual utilizare cu schema, disponibil. Poze cu interiorul la cerere, prea mult de demontat. 5.Kit-uri LM3886 – 250 lei ambele, numai impreuna Cumparate de curiozitate (de aici), nu le-am verificat la primire si am schimbat integratele cu ce aveam luat de la polonezi in capsula TF. Montajele sunt functionale, lipiturile puteau fi mai ingrijite. Se livreaza toate cele 8 integrate cu 4 seturi izolatoare (cele in capsula TF gata lipite). Radiatorul (recuperat dintr-un Technics SU-V90D distrus) si trafo (comandat la Iasi) se pot adauga la comanda, dar numai impreuna cu kit-urile si dublandu-le pretul… 6.Kit-uri LME49811 - 350 lei ambele, numai impreuna Trebuia sa incerc si p-astea… Integratele sunt luate de aici (tipul are ceva proiecte prezentate), cablajele de la tipul asta, radiatoarele de aici. Cablajele rosii au avut lipiti ceva electrolitici, iar silkscreen-ul p-alea negre e decalat fata de gauri. Am toate pdf-urile necesare. Pot pune la dispozitie si diverse variante pt. ceilalti semiconductori din kit-uri, dar pretul urca prea mult… 7.Receiver Panasonic SA-XR59 – 450 lei Initierea in clasa D… A fost necesara inlocuirea codificatorului selector surse, arata bine, functioneaza perfect. Fara telecomanda/accesorii/cablu de alimentare. Vreo 3 mV pe iesiri. Se gaseste schema modelului XR57. 8.Receiver Philips DFR9000 – 500 lei (v. si poz. 9) UcD-u’ originar… Se livreaza cu telecomanda originala (nu prea aratoasa), fara cablu alim./accesorii. Arata bine, functioneaza perfect. Unuia dintre modulele (stereo) de amplificare i-am schimbat semireglabilii reglaj offset (are 1 mV la iesiri, fata de 25 - 30 celelalte). Pe intrarile audio foloseste TDA7468. 9.(Pt. piese, alt) Receiver Philips DFR9000 – 100 lei Am vrut sa pun modulele stereo in punte si sa aflu cum e lucrul cu smd-uri… Nu arata bine, un buton si conectorii boxe lipsa, indoituri. Cel putin un modul stereo e bun si sigur vreun canal de pe altul. Restul etajelor (alim., comenzi, intrari, protectii, tunere etc) sunt functionale. Plicurile roz, incluse in pret, contin majoritatea semiconductorilor smd necesari reparatiei modulelor audio. Sasiul e dublu, cablaraia inter-module care a mai ramas e izolata e.m. de restul ansamblului. NU ARE FOLIILE CARE IZOLAU ELECTRIC ETAJUL SURSA. Manual service, discutii, sunt peste tot. Fara cablu alim., telecomanda. Urmeaza si altele... Editat Noiembrie 30, 2023 de Iomis completare Link spre comentariu
deo Postat Noiembrie 30, 2023 Partajează Postat Noiembrie 30, 2023 Iau eu pct.9.Restul pe pm. Link spre comentariu
yoo Postat Noiembrie 30, 2023 Partajează Postat Noiembrie 30, 2023 Punctele 5 si 6 le vreau eu. Stabilim detaliile pe pm. Vă mulțumesc anticipat Link spre comentariu
Iomis Postat Decembrie 1, 2023 Autor Partajează Postat Decembrie 1, 2023 Salutari, 10.Multimetru Mastech MY64 – 20 lei Sonda K defecta sau nu functioneaza domeniul 'Temperature'. 11.Electrolitici noi Samwha 6800 uF/100 V (HC2A688M40050HA) 12 buc. – 250 lei sau 4 buc. - 100 lei 12.Electrolitici recuperati 12000uF/71 V (din Technics SU-V90D) 8 buc. – 150 lei sau cate 2 acelasi lot – 50 lei (in poze se vede cat masoara si cu ce i-am masurat) 13.Suport Donau masina de gaurit (mini) – 40 lei 14.Suport Solder Peak nou pt. cablaj imprimat – 40 lei 15.Pistol de lipit de la Dede… 85 W, fara ansa – 40 lei (include o ansa noua care are diam. mai mare decat minimandrinele, intra fortat in brate) 16.Letcon nou 23/45 W – 50 lei (un varf conic nou in plus fata de cel din ambalaj) 17.Inca un letcon, utilizat, 23/45 W – 50 lei (3 varfuri conice noi incluse, pe langa cel atasat) 18.Pistol de lipit Weller 30/130W - 70 lei (pe langa cele 6 varfuri ale lui (unele utilizate), inca 2 conice noi; are capul surubului de prindere al varfurilor, rupt)) 19.Pompe de dezlipit (ar trebui curatate si unse)– incluse in preturi la pozitiile 15, 16, 17 dupa cum urmeaza: - roz cu varfuri de schimb la poz. 15; - albastru (de la Dede…) si negru (fara varf de schimb) la poz. 16; - albastru (Dede…) si negru (cu varf de schimb) la poz. 17. 20.Etajul sursa dintr-un monitor functional LG Flatron L204 – 20 lei; am si manualul service daca prezinta interes 21a.Electrolitici recuperati din Technics SU-V4X si SU-V8 + ceva Rubycon – 75 lei; cei marcati cu rosu nu-s disponibili 21b.Condensatori recuperati dintr-un convertizor Schneider si alte aparate – 50 lei; electroliticii sunt masurati cu multi-testerul care se vede in pozele de la poz. 12… vad ca nu apar in foaia de date a Nichicon, or fi comanda speciala… 22.Componentele unui AVR functional de 1000 VA, cu servomotor – 50 lei 23.incarcator baterii AA/AAA Varta Power Play, 2 buc. – 50 lei/buc; Functioneaza perfect, au si adaptoare pt. bricheta auto; acumulatorii sunt considerati defecti, nefiind niciodata pusi la incarcat 24.Mediaplayer auto utilizat Sony DSX-A410BT – 180 lei Functioneaza pefect, printre multe alte functii, afiseaza si nivelul tensiunii bateriei; include un amplificator de antena 25.Difuzoare banda larga RFT L2461, 2 buc.- 50 lei amandoua Functioneaza f. bine, probleme de aspect, dar nu au membrane, suspensii rupte Urmeaza... Link spre comentariu
sonic11 Postat Decembrie 1, 2023 Partajează Postat Decembrie 1, 2023 Vreau eu punctul 25. Link spre comentariu
cipriyan123 Postat Decembrie 1, 2023 Partajează Postat Decembrie 1, 2023 Vreau sa cumpăr punctele 13 și 14. Trimiteți cu posta romana ramburs? Link spre comentariu
Iomis Postat Decembrie 1, 2023 Autor Partajează Postat Decembrie 1, 2023 Acum 1 oră, sonic11 a spus: Vreau eu punctul 25. Continuam pe m.p. Acum 49 minute, cipriyan123 a spus: Vreau sa cumpăr punctele 13 și 14. Trimiteți cu posta romana ramburs? Chiar prefer metoda asta. Continuam pe m.p. Link spre comentariu
Barbaro Postat Decembrie 1, 2023 Partajează Postat Decembrie 1, 2023 Va salut ! Doresc punctul 10 si punctul 22 deocamdata . Link spre comentariu
Iomis Postat Decembrie 2, 2023 Autor Partajează Postat Decembrie 2, 2023 (editat) Salutari, ...Si ultimele repere la care am poze. 26.Ap. radio portabil Pure One Flow – 30 lei Initial era internet radio, dar… Se vede in retea. Pe UUS functioneaza f. bine, DAB/DAB+ nu stiu. Arata groaznic (scuze pt.asta!), odinioara era acoperit cu vopsea cauciucata (cu rol bine definit d.p.d.v. acustic), trebuie demontat si curatat cu scobitoarea/periuta… Fara pachetul de acumulatori, doar alimentatorul cu adaptor. Pe afisaj e folia cu pricina. 27.Sistem boxe 5.0 Sony FCR-4000 – 200 lei Functioneaza f. bine, postamentul uneia dintre boxele frontale-i cam naspa; fara cabluri; exista manualul service 28.Subwoofer Sony SA-W2500 – 300 lei Arata f. bine, functioneaza f. bine. I-am pus io dedesubt niste suporti cu adeziv, usor de indepartat; am si manualul service 29.Receiver Sony STR-DH510 – 300 lei Arata si functioneaza f.bine, se livreaza cu telecomanda, antena cadru AM, microfon; cred ca gasesc si firul cu mufa coaxiala pt. FM; binenteles, am si manualul service de unde se poate afla cat a stat in priza (vreo 6 luni) si functionarea efectiva (aici l-am resetat… din greseala, desigur) Poz. 27. + 28. + 29. = 650 lei 30.Pickup Hitachi HT-40S fara doza – 150 lei Functioneaza ca un ninja mai batran, asa… adica are capacul matuit, cu zgarieturi, fara crapaturi… mai trebuie curatat, poate schimbati electrolitici… Executa comenzile corect, vitezele apar pe stroboscop ca-s ok, autostopul in regula… Adaptorul ala Dual il vad pt. prima data… Pot adauga si doza din poze – nu se vinde separat, dar dubleaza pretul pickup-ului… 31.Boxe Quadral Altan mk IV – 400 lei Cumparate pt. a afla cate ceva despre ‘boxa tip compresie’… Functioneaza perfect, arata cat se poate de bine, ar trebui pus aspiratorul pe catifeaua de pe fronturi, pe plase… 32.Un router si doua extendere TP-Link – 45 lei toate 3 Functionale, se pot recupera componente, carcasele… refolosi alimentatoarele… 33.Etaj DAC cu 4xPCM56P din amplif. integrat Technics SU-V90D, 2 buc. – 100 lei/buc. Fiecare se livreaza in cutia metalica din dotare, nu necesita decat alimentare +/-12...15 V, comutatorul coaxial - optic, conectori iesire si o carcasa misto… Schema amplif-ului este disponibila peste tot, daca se insista, caut si integratele etc. care comanda LED-urile semnalizatoare ale frecventei de esantionare (max 48 kHz :D). La ambele cumparate se trimite si al 3-lea, acesta din urma avand unele componente (nu dac-urile) si cutia lipsa. Cam astea-s... Multumesc, Elforum, pt. gazduire! Editat Decembrie 2, 2023 de Iomis Greseli gramaticale Link spre comentariu
Zoltanh Postat Decembrie 2, 2023 Partajează Postat Decembrie 2, 2023 Buna dimineata, Doresc sa cumpar pct 32. 32.Un router si doua extendere TP-Link – 45 lei toate 3 Functionale, se pot recupera componente, carcasele… refolosi alimentatoarele… Astept sa-mi spuneti cum procedam. Multumesc. Link spre comentariu
Lcon Postat Decembrie 3, 2023 Partajează Postat Decembrie 3, 2023 Buna seara, as dori pct.33 daca mai este disponibil,ambele placi. Link spre comentariu
yo2mhj Postat Decembrie 3, 2023 Partajează Postat Decembrie 3, 2023 Bună seara, punctul 26 îl doresc eu, mulțumesc. Link spre comentariu
Zoltanh Postat Decembrie 9, 2023 Partajează Postat Decembrie 9, 2023 Buna ziua, Am primit pachetul. Multumesc, Link spre comentariu
Iomis Postat Decembrie 9, 2023 Autor Partajează Postat Decembrie 9, 2023 Salutari, EU multumesc. Toate bune. Link spre comentariu
Postări Recomandate