CristiCristi Postat Noiembrie 28, 2023 Partajează Postat Noiembrie 28, 2023 Salutare tuturor, Vroiam sa intreb si eu daca aveti ceva informatii despre biorezonanta ? Am inteles ca sunt si multi haiduci in piata pentru asta, dar totusi, exista aparate de biorezonanta clasate ca si aparate medicale (adica au trecut toate cerintele CE si sunt certificate cu acte in regula). Are deci cineva ceva informatii despre ? Multumesc mult. Cristi. Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 28, 2023 Partajează Postat Noiembrie 28, 2023 Domeniul e ceva mai apropiat de alchimie decât de medicină, iar părerile medicilor sunt destul de sceptice față de așa ceva.Probabil cum nu face nici rău, nici prea mult bine nu face.Cred că apelează mult la Placebo, unii se vindecă doar cu o aspirină doar prin puterea credinței.Dacă au așa ceva. Dar cum a zis Isus ,, dacă ați avea credință doar cât un bob de grâu, ați putea muta și munții din loc,,.....unde nu e, nici Dumnezeu nu cere. Link spre comentariu
Marele Savant Postat Noiembrie 28, 2023 Partajează Postat Noiembrie 28, 2023 Acum 10 ore, CristiCristi a spus: dar totusi, exista aparate de biorezonanta clasate ca si aparate medicale (adica au trecut toate cerintele CE si sunt certificate cu acte in regula). Dar totusi, care sint alea? Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 28, 2023 Partajează Postat Noiembrie 28, 2023 Chiar așa....niște exemple ? Link spre comentariu
sesebe Postat Noiembrie 28, 2023 Partajează Postat Noiembrie 28, 2023 Cerintele CE se refera ca sint sigure din punct de vedere EMC , adica nu bruiaza alte aparate din jur si nici nu sint bruiate de ele. Acesta este principalul aspect care se testeaza la incadrarea CE. Nu exista nici un aspect legat de functionalitatea aparatului. Ca exemplu o cutie goala cu un LED si un buton ce alimenteaza acel LED printr-un rezistor direct din retea si care are sa zicem doua mufe pt conectarea a doi electrozi, mufe care in interior nu sint conectate nicaieri, are toate sansele sa fie certificata cu acte in regula ca respecta cerintele CE, desi acea cutie nu face altceva decit sa aprinda LED-ul. Link spre comentariu
Marele Savant Postat Noiembrie 28, 2023 Partajează Postat Noiembrie 28, 2023 Acum 1 oră, sesebe a spus: Cerintele CE se refera ca sint sigure din punct de vedere EMC , adica nu bruiaza alte aparate din jur si nici nu sint bruiate de ele. Acesta este principalul aspect care se testeaza la incadrarea CE. Colegul a spus ca sint clasificate ca aparate medicale, cred ca exista si alte norme in afara de EMC! Link spre comentariu
sesebe Postat Noiembrie 28, 2023 Partajează Postat Noiembrie 28, 2023 Astept sa le vad. Acum citiva ani am fost implicat in validarea CE pt echipamentul din semnatura si cam asta a fost grosul din partea validarii. Link spre comentariu
Marele Savant Postat Noiembrie 28, 2023 Partajează Postat Noiembrie 28, 2023 Si eu astept, dar cred ca pentru aparatura medicala sint si alte pretentii! Link spre comentariu
BRANCA Postat Noiembrie 28, 2023 Partajează Postat Noiembrie 28, 2023 sesebe.Sugerezi că aparatele alea de "biorezonanță" n-au mai nimic în ele?? Link spre comentariu
ionut120v Postat Decembrie 3, 2023 Partajează Postat Decembrie 3, 2023 Biorezonanta e o palarie mare sub care intra multe, evident folosirea radiatiei electromagnetice nu se impaca cu normele EMC, exista varianta cu lumina modulata sau laser modulat care o folosesc personal, frecventele actioneaza prin ele insele independent de purtatoare, orice purtatoare, sau chiar fara purtatoare, efectul e acelasi, doar intensitatea, adica eficienta tranferului de energie difera. Metoda cu laser modulat a fost preluata de pe forumurile de specialitate si de producatorii de aparate MRI, pentru a spori confortul pacientilor cand se face MRI/RMN la cap, deorece campurile magnetice folosite direct, induc curenti in creier care sunt incomfortabili, multe aparate vechi au casti care produc un sunet opus cu senzatia generata de campul magnetic, dar acea senzatie fiind una compozita, parte sunet generat de electromagneti, parte curent indus in creier, rezolvarea era departe de a fi multumitoare. Prin urmare daca aveti nevoie de MRI/RMN la cap cautati un aparat care foloseste laser modulat. MRI e mai general ca RMN poate fi facut cu acelasi aparat, la cele de 7 Tesla in cazul folosirii frecventelor de rezonanta pentru microbi si virusuri acestea se pot vizualiza sub forma de nor in interiorul organismului, rapid, specific. Link spre comentariu
Marele Savant Postat Decembrie 3, 2023 Partajează Postat Decembrie 3, 2023 Acum 10 minute, ionut120v a spus: Prin urmare daca aveti nevoie de MRI/RMN la cap cautati un aparat care foloseste laser modulat. MRI e mai general ca RMN poate fi facut cu acelasi aparat, la cele de 7 Tesla in cazul folosirii frecventelor de rezonanta pentru microbi si virusuri acestea se pot vizualiza sub forma de nor in interiorul organismului, rapid, specific. YUite o zi in care nu am trait degeaba si am aflat o gramada de lucruri noi, cum ar fi faptul ca MRI nu e tot aia cu RMN, ca se folosesc inductii mai mari de 4 T, ca la RMN se poate folosi laserul modulat si muulte altele! am sa urmaresc cu atentie topicul, se pot invata multe de aici! Link spre comentariu
ionut120v Postat Decembrie 3, 2023 Partajează Postat Decembrie 3, 2023 (editat) https://cercetare.ubbcluj.ro/wp-content/uploads/2021/10/Scaner-Imagistica-RMN-–-Bruker-BioSpec-7.0-Tesla_2021.pdf 7 tesla in romania mai nou si in bucuresti si alte tehnici imagistice cu laser pulsat https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6208528/ Editat Decembrie 3, 2023 de ionut120v Link spre comentariu
franzm Postat Decembrie 3, 2023 Partajează Postat Decembrie 3, 2023 Si unde-i diferenta dintre RMN si MRI, în afara de limba din care provine prescurtarea? Link spre comentariu
Marele Savant Postat Decembrie 3, 2023 Partajează Postat Decembrie 3, 2023 Da, se pare ca ''Unicul scanner de imagistică RMN de 7.0 Tesla dinRomâniaşiţările învecinate''! deci nu e chiar la indemina oricui, pentru ca: Condiții de utilizare: exclusiv de către personalul responsabil de specialitatemenționat Conf. dr. ing Flaviu Turcu Drd. Alexandru Fărcășanu in rest nu-l atinge nimeni ca sa nu-i ia vopseaua! ma mai miram de clinica de cardiologie din craiova, unde a trebuit sa intervina ministrul sanatatii ca sa fie deschisa usa pentru a i se pune rapid un stent lui Busu! pentru ca exact in aceeasi perioada, oamenii obisnuiti din craiova, deci cei care nu prezentau buletinul meteo la tv, mergeau prin alte parti ale tarii pentru asemenea proceduri! ramine interesant de aflat cum devine treaba cu frecventele de rezonanta pentru microbi si virusuri, cum au fost determinate, exista ceva informatii pertinente despre ele, o lista a acestor frecvente, pare un domeniu foarte promitator pentru cercetare! Link spre comentariu
ionut120v Postat Decembrie 4, 2023 Partajează Postat Decembrie 4, 2023 Frecventele astea se determina in parte in astfel de laboratoare. https://www.fsu.edu/news/2007/08/07/record.magnet/ Exista zeci de cataloage online cu frecvente, o metada de validare a lor pentru muritorul de rand, este sa faca teste de antigen sau PCR inainte si dupa utilizarea frecventelor. personal am valiat cu testul de antigen pentru Helicobacter pylori, clostridium difficile, gripa, covid, prin culturi de bacterii klebsiella, pseudomonas, shigella. Exista o variabilitate legata de regiunea geografica si eventuale mutatii, frecventa poate diferi pentru bacteria pe gazda sau in cultura, pe E coli in culturi am obtinul schimbarea metabolismului, dar aceeasi frecventa opreste infectiile, nu mai creste in culturi bacteriene recoltate de la pacient. Pentru ingrijirea prostatei am realizat o selectie de frecvente care se adreseaza in principal parazitilor care i-si fac veacul acolo, cu rezultate bune, scaderea valorilor PSA cam la jumate si fara sau doar o urinare pe noaptem rezultatul se pastreaza indefinit pana la o noua infectare. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum