Viorel A Postat Noiembrie 27, 2023 Partajează Postat Noiembrie 27, 2023 Va salut! Am un TV relativ nou (2020) cu ecranul spart. Este un Philips model 43PUS7304/12 . M-ar interesa daca poate fi gasit un panou/ecran de schimb si daca este rentabila economic o astfel de inlocuire. Multumesc! Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Noiembrie 27, 2023 Partajează Postat Noiembrie 27, 2023 1-- acest model de tv a fost echipat din fabrica de catre firma Philips cu 3 tipuri de paneluri posibile ... cel mai ieftin dintre cele 3 costa pretul zero in Germania fix 2000 ron ... la manevra asta se adauga si comisionul magazinului care vi-l va aduce plus manopera service-ului care vi-l va monta ... 2-- la mina a doua ar fi niste mici sanse sa gasiti ceva-ceva , insa trebuie luat numai si numai de la persoane / firme de incredere ... si , oricum ar fi , pretul nu va fi delok minuscul pt asa ceva ... este plina piata mondiala , nu numai din Rsr cu lcd / led-uri tv cu display-ul spart ... asa ca , destinatia finala a acestor aparate este de cele mai multe ori vinzarea lor ca si donator de organe pt alte tv-uri , sau casarea lor si directia tomberon ... 3-- sincer de tot , dpv economic , inlocuirea panelului pt astfel de diagonale mari nu este niciodata never-ever rentabila ... Link spre comentariu
icar Postat Noiembrie 27, 2023 Partajează Postat Noiembrie 27, 2023 Am si eu un TV, dar de alt tip, zace in pod, din vremurile unui campionat de fotbal! Link spre comentariu
Viorel A Postat Noiembrie 27, 2023 Autor Partajează Postat Noiembrie 27, 2023 Ok, multumesc @misuraelectronic! In cazul acesta va ajunge "donator de organe". Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Noiembrie 27, 2023 Partajează Postat Noiembrie 27, 2023 (editat) si eu exact asa as proceda , daca as fi in situatia initiatorului topicului ... donator de organe pt alte tv-uri ...strins pe cit se poate mai multi bani din aceasta vandalizare post-mortem ... apoi bagat mina adinc in buzunare si cumparat alt led tv ... nou sau sh , dupa buget ... evident , nu sinteti obligat sa faceti cum zic eu ... daca aveti timp de pierdut la dispozitie , puneti mina si cautati ... traim intr-un internet liber ...deocamdata ! Editat Noiembrie 27, 2023 de misuraelectronic Link spre comentariu
modoran Postat Noiembrie 27, 2023 Partajează Postat Noiembrie 27, 2023 Displayul ala la 2000 lei "pe germania", plus manopera si transport e "la fenta", ca sa nu cumva sa dea cineva producatorul prin judecata ca nu ofera piese de schimb si doamne fereste sa castige ... tv-ul respectiv se gaseste de cumparat nou pe la ceva magazine obscure cu mai putin de 2000 lei. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum