Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Intrebare pentru depanatorii TV

Viorel A

Postări Recomandate

Va salut! Am un TV relativ nou (2020) cu ecranul spart. Este un Philips model 43PUS7304/12 . M-ar interesa daca poate fi gasit un panou/ecran de schimb si daca este rentabila economic o astfel de inlocuire. 

Multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• misuraelectronic

2

• Viorel A

2

• icar

1

• modoran

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

1-- acest  model  de  tv  a  fost  echipat  din  fabrica  de  catre  firma  Philips  cu  3  tipuri  de  paneluri  posibile ... cel  mai  ieftin  dintre  cele  3  costa  pretul  zero in  Germania  fix 2000 ron ... la  manevra  asta  se  adauga  si  comisionul  magazinului  care  vi-l  va  aduce  plus  manopera  service-ului  care  vi-l  va  monta ... 

2-- la  mina  a  doua  ar  fi  niste  mici  sanse sa  gasiti  ceva-ceva  , insa  trebuie  luat  numai  si  numai  de  la  persoane / firme  de  incredere  ... si  , oricum  ar  fi  , pretul  nu  va  fi  delok  minuscul  pt  asa  ceva ... este  plina  piata mondiala , nu  numai  din  Rsr  cu  lcd / led-uri  tv  cu  display-ul  spart ... asa  ca  , destinatia  finala  a  acestor  aparate  este  de  cele  mai  multe  ori  vinzarea lor  ca  si  donator  de  organe  pt  alte  tv-uri ,  sau  casarea  lor  si  directia  tomberon ...

3--  sincer  de  tot , dpv  economic , inlocuirea  panelului  pt  astfel  de  diagonale  mari  nu  este  niciodata  never-ever  rentabila ... :rzb

Link spre comentariu

si  eu  exact  asa  as  proceda , daca  as  fi  in  situatia  initiatorului  topicului ... donator  de  organe  pt  alte tv-uri ...strins  pe  cit  se  poate  mai  multi  bani  din  aceasta  vandalizare  post-mortem ... apoi  bagat  mina  adinc  in  buzunare  si  cumparat  alt  led tv ... nou sau  sh , dupa  buget ...:scarpin

evident , nu  sinteti  obligat  sa  faceti  cum  zic  eu ... daca  aveti  timp  de  pierdut  la  dispozitie ,  puneti  mina  si  cautati ... traim  intr-un  internet  liber ...deocamdata !

Editat de misuraelectronic
Link spre comentariu

Displayul ala la 2000 lei "pe germania", plus manopera si transport e "la fenta", ca sa nu cumva sa dea cineva producatorul prin judecata ca nu ofera piese de schimb si doamne fereste sa castige ...     tv-ul respectiv se gaseste de cumparat nou pe la ceva magazine obscure cu mai putin de 2000 lei.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări