Bercu Giuliano Postat Noiembrie 27, 2023 Partajează Postat Noiembrie 27, 2023 Salut...cum nu mai functioneaza pagina de download de la Toshiba,rog pe cine are sa-mi dea si mie un software pentru usb,pentru televizorul din titlu.L-am resucitat cu ceva de pe la polonezi,dar n-am sunet,nu mai vrea cu telecomanda originala(merge cu una de vestel)nu vede hardware wifi si functiile smart.Multumesc 17MB95S-1 mainboard Link spre comentariu
iuliantv Postat Noiembrie 27, 2023 Partajează Postat Noiembrie 27, 2023 cu functiile smart nu aveti ce face,nu mai e capabil hardware sa faca fata,deci nici wifi nu are valoare, site.ul oficial toshiba nu ofera suport pentru chassiele vestel, e ciudata lipsa sunetului, ar fi bune ceva profile un reset de menu service sa incercat? Link spre comentariu
yokoono Postat Noiembrie 27, 2023 Partajează Postat Noiembrie 27, 2023 (editat) Ti-am trimis softul necesar. Poate rezolvi cu sunetul. Pentru functia smart ia-ti adio. Nu mai poate placa de baza. Dupa cum ti-a zis si Iulian. Editat Noiembrie 27, 2023 de yokoono Link spre comentariu
Bercu Giuliano Postat Noiembrie 27, 2023 Autor Partajează Postat Noiembrie 27, 2023 Multumesc mult,e acelasi care l-am luat de la polaci...stiu ca nu am ce face cu smart...n-am nici logo...sunet nerezolvat...adevarul este ca nu m-am uitat la partea hardware...o fac...multumesc pentru promptitudine Link spre comentariu
yabbadabbadoo Postat Noiembrie 28, 2023 Partajează Postat Noiembrie 28, 2023 main is a 17MB95S-1, but what is the vestel code? and what is the complete panel code? Link spre comentariu
yokoono Postat Noiembrie 28, 2023 Partajează Postat Noiembrie 28, 2023 17MB95 este cea mai imputita placa de baza. Daca vrei sa o rezolvi sa stii ca ai mult de munca. Nici turcii nu mai ofera softuri pentru ea. Link spre comentariu
Bercu Giuliano Postat Martie 8, 2024 Autor Partajează Postat Martie 8, 2024 Tirziu dar rezolvat.Daca cineva are nevoie de soft sa-mi lase un privat si-l servesc fara probleme. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum