ddeliciu Postat Ianuarie 11, 2008 Partajează Postat Ianuarie 11, 2008 Salut, cum fac sa pun 2 placi de sunet pe un pc ?Eu initial am pus 2 placi, adica aia integrata si inca una dar au intrat in conflict si nu mai mergea niciuna, trebuie activat vreoun serviciu din windows? trebuie ceva anume ?Eu vreau sa scot din pc 2 semnale care sa le bag intr-un mixer apoi sa le mixez dupa in statie si asmd, chestia asta sa o fac cu un winamp deschis de 2 ori, mai trebuie ceva anume facut si la ala? inafara de faptu ca sa ii bifez obtiunea ca sa ruleze de n ori ?Ms frumos Bafta ! Link spre comentariu
Elef Postat Ianuarie 11, 2008 Partajează Postat Ianuarie 11, 2008 Am in PC 2 placi de sunet si nu imi aduc aminte da fi facut vreo setare speciala pentru ele.Doar driverele instalate si au mers din prima.Pentru Winamp : ai setare in winamp pe ce device sa mearga.Intr-o instanta ii spui prima placa de sunet in a 2 ii spui cealalta placa de sunet. Link spre comentariu
bogdan546 Postat Ianuarie 12, 2008 Partajează Postat Ianuarie 12, 2008 Cu djdecks poti face cu o placa de sunet sa dai sunet stereo de la o melodie in amplificator si sa asculti in casti alta melodie Ca sa folosesti doua placi de sunet i ti trebuie un soft asemanator cu acesta din care selectezi cum sa functioneze cele doua placi Cu windowsul poti alege numai una din placi Link spre comentariu
ddeliciu Postat Ianuarie 15, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 15, 2008 Pentru Winamp : ai setare in winamp pe ce device sa mearga.Intr-o instanta ii spui prima placa de sunet in a 2 ii spui cealalta placa de sunet.Mi-am luat alta palca si merg in regula, insa problema e ca nu gasesc setarea aia in winamp cu care sa il pun sa ruleze cand pe o placa, cand pe altaWinampu la mine merge pe placa, care e setata ca si master din setarile din ctrl panel, deci unde e setarea aia? ca nu am dat deloc de ea, poate ma ajuti tu Elef , Merci Frumos ! Bafta ! Link spre comentariu
Vizitator tranzistor21 Postat Ianuarie 15, 2008 Partajează Postat Ianuarie 15, 2008 Options - preferenses - plug_ins - output - DirectSound output Link spre comentariu
ddeliciu Postat Ianuarie 15, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 15, 2008 Merci merci Tranzistor !Uite ca pe mine nu m-a dus capu sa ma uit la plugins, ma gandeam ca sunt alte panarami acolo, nicidecum sa fie setari ale sunetului...Ms frumosBafta ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum