Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Diamant 32hl4330h/a

neculavasile

Postări Recomandate

salutari!  Am acest tv cu ecranul lipit, care e procedura de desfacere a ecranului si daca ramane parti lipite pe dsplay , cu ce se poare curata? nu am mai intalnit acest caz ,e primul.Multumesc anticipat de ajutor, seara placuta!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• neculavasile

2

Top autori în acest subiect

Salutari, problema s-a rezolvat in felul urmator; din folie dispersoare am taiat o bucata de 20cm/4cm pe care am folosito pe pe post de cutter, am bagat prin partea dinspre  lvds folia intre display si rama  si am inceput sa tai dand roata pina s-a taiat, jumate a ramas pe display ,jumate pe rama. De curatit a fost f usor , ambagat folia pe post de cutter sub banda ramasa,am ridicat si tragand usor de ea se dezlipea, am facut curat si pe display la fel. Pe rama de plastic are canal pe care se fixeaza noua banda dublu adeziva numai ca aceasta e subtire si am aplicat 3 straturi ca sa treca de marginea canalului sa se poata lipii displayul.Nu e nevoie de sters cu nimic,chiar daca in unele locuri e lipita mai mult(banda veche). Am avut doua tv-uri si s-au rezolvat.O seara placuta va doresc

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări