neculavasile Postat Noiembrie 22, 2023 Partajează Postat Noiembrie 22, 2023 salutari! Am acest tv cu ecranul lipit, care e procedura de desfacere a ecranului si daca ramane parti lipite pe dsplay , cu ce se poare curata? nu am mai intalnit acest caz ,e primul.Multumesc anticipat de ajutor, seara placuta! Link spre comentariu
neculavasile Postat Noiembrie 28, 2023 Autor Partajează Postat Noiembrie 28, 2023 Salutari, problema s-a rezolvat in felul urmator; din folie dispersoare am taiat o bucata de 20cm/4cm pe care am folosito pe pe post de cutter, am bagat prin partea dinspre lvds folia intre display si rama si am inceput sa tai dand roata pina s-a taiat, jumate a ramas pe display ,jumate pe rama. De curatit a fost f usor , ambagat folia pe post de cutter sub banda ramasa,am ridicat si tragand usor de ea se dezlipea, am facut curat si pe display la fel. Pe rama de plastic are canal pe care se fixeaza noua banda dublu adeziva numai ca aceasta e subtire si am aplicat 3 straturi ca sa treca de marginea canalului sa se poata lipii displayul.Nu e nevoie de sters cu nimic,chiar daca in unele locuri e lipita mai mult(banda veche). Am avut doua tv-uri si s-au rezolvat.O seara placuta va doresc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum