Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Nu inteleg rolul unei conexiuni din tabloul electric - rog un electrician sa ma lamureasca.

tly

Postări Recomandate

cele numerotate de la 1 pana la 4 sunt fix sigurante monopolare - ceea ce yo2mhj va recomanda sa nu folositi....
degeaba cea din stanga nu e - daca restul sunt....
poza pe care ati atasat-o este degeaba - nu face altceva decat sa confirme ca nu sunteti electrician, iar faptul ca va ocupati cu robotii industriali nu va face mai priceput decat un electrician in problema expusa de dumneavoastra mai sus....

poate ca ar fi mai bine sa ascultati pe toata lumea si sa trageti apoi concluziile potrivite pentru dumneavoastra....
ps. personal nu as sari asa repede la gatul celor care poate doresc intr-adevar sa va ajute....

z01.jpg.6f50c05464f5fc4080656ebc91d2fd94.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 20
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Acum 21 minute, caesar07000 a spus:

...

Sunt deschis si aplec capul in fata celor care ma critica in mod constructiv: imi arata unde am gresit si cum pot indrepta respectivele greseli sau... am de invatat din cele ce imi transmit.

Multumesc. ;)

@antemir: am notat. multumesc. :)

PS:

promit ca dupa ce terminam de "dat cu parerea" / "ajutat" / ajutat cu adevarat / etc/... postez o poza cu tabloul.

Asta nu pentru mine.... nu pentru voi.... ci pentru urmasii urmasilor nostri. :P

Editat de tly
Link spre comentariu
Acum 2 ore, caesar07000 a spus:

cele numerotate de la 1 pana la 4 sunt fix sigurante monopolare - ceea ce yo2mhj va recomanda sa nu folositi....
degeaba cea din stanga nu e - daca restul sunt....
poza pe care ati atasat-o este degeaba - nu face altceva decat sa confirme ca nu sunteti electrician, iar faptul ca va ocupati cu robotii industriali nu va face mai priceput decat un electrician in problema expusa de dumneavoastra mai sus....

poate ca ar fi mai bine sa ascultati pe toata lumea si sa trageti apoi concluziile potrivite pentru dumneavoastra....
ps. personal nu as sari asa repede la gatul celor care poate doresc intr-adevar sa va ajute....

z01.jpg.6f50c05464f5fc4080656ebc91d2fd94.jpg

MCB-ul din stinga este de curba C de 120 A.

La 120A sper ca realizezi ca e doar de utilizare industriala si ca faptul ca e in poza cu restul e doar asa .... pentru cei care nu stiu sa citeasca pe carcase.

@flomelomanul pe Youtube va recomand "GZero Media".

Mai bine politica la nivel mondial decit "cum curat EGR-ul" facut de un habarnam-ist.

( Doar Dumnezeu stie de unde va scoate. Intreb si eu: ati iesit la pensie si va plictisiti ?

Eu cind am deschis topicul eram de buna credinta. Acum nu mai sunt. )

Editat de tly
Link spre comentariu
Acum 16 minute, Ion_Bumbu a spus:

Ala e de 100A curba D, C120N este dimensiunea disjunctorului, scuze

Celelalte le vedeti cu tipodimensiunea C60.

:) C120 / D100

EDIT: scuzele nu sunt necesare. stiu sa incasez si nu port pica.

"errare humanum est"

PS: mai insistati prin poza la inscriptionari :wretre

>> ... pierdere de timp ...

Editat de tly
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări