D0rel Baross Postat Noiembrie 22, 2023 Partajează Postat Noiembrie 22, 2023 Poate intereseaza si pe cei care n-au de unde, fara obligatii, fara bani https://easyupload.io/k1upic Link spre comentariu
modoran Postat Decembrie 2, 2023 Partajează Postat Decembrie 2, 2023 Nici naiba nu sta la seed pe torrentul asta, e inutil. Link spre comentariu
iuliantv Postat Decembrie 2, 2023 Partajează Postat Decembrie 2, 2023 Acum 3 ore, modoran a spus: Nici naiba nu sta la seed pe torrentul asta, e inutil. eu l.am incercat de vre.o 3 ori cu Utorent ,niciun donator ,cred ca e un singur donator ce deschide pc.ul sau serverul din an in pasti,asta daca nu e vre.un virus mie i.mi apare firmware china de kkt sau ceva de genul asta,i.mi dau seama ce persona e cel ce a dat asa nume,nu plang dupa el,am softuri tv de peste 500gb,si cand cauti ceva rar gasesti Link spre comentariu
Costica Tv Postat Decembrie 3, 2023 Partajează Postat Decembrie 3, 2023 (editat) Acum 16 ore, iuliantv a spus: eu l.am incercat de vre.o 3 ori cu Utorent ,niciun donator ,cred ca e un singur donator ce deschide pc.ul sau serverul din an in pasti,asta daca nu e vre.un virus mie i.mi apare firmware china de kkt sau ceva de genul asta,i.mi dau seama ce persona e cel ce a dat asa nume,nu plang dupa el,am softuri tv de peste 500gb,si cand cauti ceva rar gasesti Aici cam ai dreptate...si eu am strans (timp mult pierdut) cateva sute de GB pe HDD-URI(SSD-URI), dar majoritatea softurilor au fost pentru tv-urile de care m-am lovit si bineinteles care se vand in tara, e inutil sa umpli PC-ul cu "BALARII" ca sa te mandresti ca esti colectionar... Editat Decembrie 3, 2023 de Costica Tv Link spre comentariu
antonvasileeee Postat Decembrie 3, 2023 Partajează Postat Decembrie 3, 2023 Cred ca a mai fost pusa arhiva "tv de kkt" se numea . Daca caut o gasesc prin ce am adunat si eu . Link spre comentariu
antonvasileeee Postat Decembrie 30, 2023 Partajează Postat Decembrie 30, 2023 (editat) Am gasit arhiva : https://we.tl/t-x8cAYOsiqC Arhiva a fost postata initial de userul @gigelizer din Sibiu . Sper sa nu gresesc si rog sa fiu corectat daca nu e bine . Link-ul expira pe 6 ian 2024 , faceti download ,cat mai multi , poate gasiti ceva util . Editat Decembrie 30, 2023 de antonvasileeee Link spre comentariu
iuliantv Postat Decembrie 30, 2023 Partajează Postat Decembrie 30, 2023 (editat) Acum 36 minute, antonvasileeee a spus: Am gasit arhiva : https://we.tl/t-x8cAYOsiqC Arhiva a fost postata initial de userul @gigelizer din Sibiu . Sper sa nu gresesc si rog sa fiu corectat daca nu e bine . Link-ul expira pe 6 ian 2024 , faceti download ,cat mai multi , poate gasiti ceva util . da .al dv are arhiva de cca 900mb,pe cand ce.l de mai sus 20gb oricum e bun Multumim Editat Decembrie 30, 2023 de iuliantv Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum