Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cuptor Hansa - touch blocat pe ora

gizimen

Postări Recomandate

Salutare,

M-am trezit si eu cu o problema de dimineata, s-a luat curentul iar la cuptor de fiecare data cand nu are tensiune...ii trebuie setata ora (clipeste ora). Numai ca nu reactioneaza touch-ul neam si nu mai poti face nimic cu el, stiu ca a mai facut asa de cateva ori dar si-a revenit...acum nu pare. Vreo idee ce as mai putea face?

Tipul aparatului: Cuptor electric

Modelul aparatului: Hansa BOEI64590015

Defectul cum se manifesta: touch nu reactioneaza, clipeste ora 

Merci fain!

Editat de gizimen
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• gizimen

5

• validae

4

• modoran

1

Ori a luat un ,,bug,, din cauza întreruperilor de reţea, ori touch-ul s-a întrerupt definitiv.Mai încearcă să-l bagi şi să-l scoţi repetat din priză, poate îşi revine ca boxerul din pumni.Dacă nu, trebuie desfăcut şi văzut dacă se găseşte touchscreen pentru el.Dacă e în garanţie ai scăpat uşor, dar şi dacă nu mai e, poţi merge la un service care face garanţie la ele, unii repară şi în afara garanţiei contracost...

Link spre comentariu

Ciuciu garantie, are cuptorul vreo 10 ani deja :))

Vad ca touchul reactioneaza acum la butoanele < > dar nu si la cel de Menu...faza e ca se poate seta ora numai ca dupa ce am pus-o, incepe sa schimbe ora in genul ca sa zicem..am pus ora 16:00, deruleaza singur pana la 15:30..sta 2 secunde, deruleaza iar pana pana la 15 iar sta 2 secunde si tot asa, nu se opreste.

Link spre comentariu

Complet de acord.

Acum alta intrebare...tinand cont ca ii pot seta ora si sa-i dau drumul, in afara ca isi deruleaza la nesafrsit ora aia nu pot sa spun ca ma deranjeaza prea mult pana isi da duhul.

Dar are si un bipait care tot suna din 3 in 3 secunde...se poate omora ca nu pot sa spun altcumva speakarul asta? Unde l-as gasi, ca-i dau una in cap si macar e liniste :))

Link spre comentariu

Dar nici nu am zis ca eu am facut poza, am spus doar ca asa arata.

Am deschis capacul metalic si imediat era si modelul placii electronice/touch 193/201.159...cautat pe net ca sa nu o scot cu totul si asta fu.

Multam de ajutor!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări