Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tv Akai model LT-3222AD

Postări Recomandate

Va salut.Am la reparat un tv led cu modelul mentionat mai sus in titlu.

Am nevoie un dump spi daca aveti memorat prin pc

Sasiu TP.SIS231.PT851

Panel model HV320wx2_267

memorie spi 25q64

Tv a venit cu procesorul care se incingea tare si tv se oprea. Am înlocuit placa MB , gresala mea a fost ca am copiat memoria spi in stare montata si a fost memorata cu eroare.

Am incarcat ceva dump de pe forum cat si de pe diferite site, unele merg dar cu imagine solarizata , unul ok dar nu vede telecomanda. Am programator Rt809f

Va multumesc anticipat.

Editat de bogdan_bogdan889
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Acum 9 minute, bogdan_bogdan889 a spus:

Va salut.Am la reparat un tv led cu modelul mentionat mai sus in titlu.

Am nevoie un dump spi daca aveti memorat prin pc

Sasiu TP.SIS231.PT851

Panel model HV320wx2_267

memorie spi 25q64

Tv a venit cu procesorul care se incingea tare si tv se oprea.  Gresala mea a fost ca am copiat memoria spi in stare montata si a fost memorata cu eroare.

Am incarcat ceva dump de pe forum cat si de pe diferite site, unele merg dar cu imagine solarizata , unul ok dar nu vede telecomanda. Am programator Rt809f

Va multumesc anticipat.

imaginea solarizata se rezolva din service menu

lvds sau bit 6-8-10

Editat de iuliantv
Link spre comentariu

va citez 

,,unele merg dar cu imagine solarizata ,,

eu de acolo am dedus ca totul ar fi ok ,mai putin imaginea care e solarizata,si dupa cum spuneam se rezolva din service sau din pinul 9 sau 21 t.con in functie de display,spre exemplu daca alimentarea e in pinul 1-2-3-4 urmat de masa in pinii 5-6-7-8 si pinul 9 ce e lvds seting,pe acest pin e 3v2 sau e pus la masa ,daca e 3v2 se pune la masa ,daca e la masa se pune 3v2 izoland pinul 9 de ceea ce vine din montaj,deci in ambele cazuri e pinul 9 din orice capat ai numara ,t.conul are 30pini,pinul 0 si 31 ce vin la masa nu se numara

deci daca aveti dump cu imagine solarizata si telecomanda ok,intrati in menu service

Link spre comentariu
1 oră în urmă, dan-a2 a spus:

Si cum se descarca fisierele ? eu sunt cam afon la chestii d'astea..

trebuie instalat ceva de genul utorent,se incarca linkul in utorent si se da download,dar cred ca e un fake,deoarece mie unul nu.mi apare niciun donator si apare denumire tv de K K T

sa nu fie vre.un ,,cado,, un virus ceva

https://www.utorrent.com/downloads/win/

Editat de iuliantv
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări