bogdan_bogdan889 Postat Noiembrie 21, 2023 Partajează Postat Noiembrie 21, 2023 (editat) Va salut.Am la reparat un tv led cu modelul mentionat mai sus in titlu. Am nevoie un dump spi daca aveti memorat prin pc Sasiu TP.SIS231.PT851 Panel model HV320wx2_267 memorie spi 25q64 Tv a venit cu procesorul care se incingea tare si tv se oprea. Am înlocuit placa MB , gresala mea a fost ca am copiat memoria spi in stare montata si a fost memorata cu eroare. Am incarcat ceva dump de pe forum cat si de pe diferite site, unele merg dar cu imagine solarizata , unul ok dar nu vede telecomanda. Am programator Rt809f Va multumesc anticipat. Editat Noiembrie 21, 2023 de bogdan_bogdan889 Link spre comentariu
iuliantv Postat Noiembrie 21, 2023 Partajează Postat Noiembrie 21, 2023 (editat) Acum 9 minute, bogdan_bogdan889 a spus: Va salut.Am la reparat un tv led cu modelul mentionat mai sus in titlu. Am nevoie un dump spi daca aveti memorat prin pc Sasiu TP.SIS231.PT851 Panel model HV320wx2_267 memorie spi 25q64 Tv a venit cu procesorul care se incingea tare si tv se oprea. Gresala mea a fost ca am copiat memoria spi in stare montata si a fost memorata cu eroare. Am incarcat ceva dump de pe forum cat si de pe diferite site, unele merg dar cu imagine solarizata , unul ok dar nu vede telecomanda. Am programator Rt809f Va multumesc anticipat. imaginea solarizata se rezolva din service menu lvds sau bit 6-8-10 Editat Noiembrie 21, 2023 de iuliantv Link spre comentariu
bogdan_bogdan889 Postat Noiembrie 21, 2023 Autor Partajează Postat Noiembrie 21, 2023 Pai da dar e un dump de pe net care nu am idee , nu merge telecomanda. Am incercat un dump care pare ok ,Apare pe ecran ca sigla FOX nu vede telecomanda de akai Link spre comentariu
iuliantv Postat Noiembrie 22, 2023 Partajează Postat Noiembrie 22, 2023 va citez ,,unele merg dar cu imagine solarizata ,, eu de acolo am dedus ca totul ar fi ok ,mai putin imaginea care e solarizata,si dupa cum spuneam se rezolva din service sau din pinul 9 sau 21 t.con in functie de display,spre exemplu daca alimentarea e in pinul 1-2-3-4 urmat de masa in pinii 5-6-7-8 si pinul 9 ce e lvds seting,pe acest pin e 3v2 sau e pus la masa ,daca e 3v2 se pune la masa ,daca e la masa se pune 3v2 izoland pinul 9 de ceea ce vine din montaj,deci in ambele cazuri e pinul 9 din orice capat ai numara ,t.conul are 30pini,pinul 0 si 31 ce vin la masa nu se numara deci daca aveti dump cu imagine solarizata si telecomanda ok,intrati in menu service Link spre comentariu
bogdan_bogdan889 Postat Noiembrie 22, 2023 Autor Partajează Postat Noiembrie 22, 2023 Va multumesc pentru raspunsuri.Am incarcat un dump de pe acest grup apare pe ecran FOX e perfect functional, doar ca nu merge telecomanda , clientul il vrea asa. Link spre comentariu
D0rel Baross Postat Noiembrie 22, 2023 Partajează Postat Noiembrie 22, 2023 (editat) Am atasat un link catre un torent ce descarca peste 20gb de firmware tv. Spor ! Poate intereseaza si pe cei care n-au de unde, fara obligatii, fara bani https://easyupload.io/k1upic Editat Noiembrie 22, 2023 de D0rel Baross Link spre comentariu
dan-a2 Postat Noiembrie 22, 2023 Partajează Postat Noiembrie 22, 2023 Si cum se descarca fisierele ? eu sunt cam afon la chestii d'astea.. Link spre comentariu
iuliantv Postat Noiembrie 22, 2023 Partajează Postat Noiembrie 22, 2023 (editat) 1 oră în urmă, dan-a2 a spus: Si cum se descarca fisierele ? eu sunt cam afon la chestii d'astea.. trebuie instalat ceva de genul utorent,se incarca linkul in utorent si se da download,dar cred ca e un fake,deoarece mie unul nu.mi apare niciun donator si apare denumire tv de K K T sa nu fie vre.un ,,cado,, un virus ceva https://www.utorrent.com/downloads/win/ Editat Noiembrie 22, 2023 de iuliantv Link spre comentariu
dan-a2 Postat Noiembrie 23, 2023 Partajează Postat Noiembrie 23, 2023 Aha ,multumesc ptr. raspuns Iulian. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum