geoky Postat Ianuarie 11, 2008 Partajează Postat Ianuarie 11, 2008 Am încercat ?i nero nici nu le vede. Link spre comentariu
ratza Postat Ianuarie 11, 2008 Partajează Postat Ianuarie 11, 2008 SUPER de la http://www.erightsoft.com ai încercat? E freeware. Link spre comentariu
geoky Postat Ianuarie 11, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 11, 2008 Repet :sânt novice în ale calculatoarelor ?i net-ului.Dac? vrei te rog s? m? aju?i pân? la cap?t te rog intr? pe:www.video.resursecre?tine.ro descarc? o predic? video de ex.cu Paul Negru? ?i spune-mi ?i mie ce trebuie s? fac pentru a o scoate mp4 sau jpeg s? o vad? Dvd-ul.Oare unde gre?esc eu de nu î-mi reu?e?te? Link spre comentariu
geoky Postat Ianuarie 11, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 11, 2008 S?-mi spui ?i mie cum ai f?cut ,te rog ! Link spre comentariu
geoky Postat Martie 7, 2008 Autor Partajează Postat Martie 7, 2008 Dragii mei,v? anun? cu p?rere de r?u c? nu am reu?it nici pân? acum s? convertesc vreun format WMV din ce am discutat mai sus;am o mul?ime ,cred c? sute ?i m? intereseaz? s? le convertesc în format MPEG4 sau JPEG.A?a cum sânt aceste fi?iere nici nu reu?esc s? le copiez cu nero,sau cu ce convertoare am încercat nu le vede,a?a c? v? mai rog înc? odat?,dac? mai vrea cineva s? m? ajute, :goodman: îi mul?umesc anticipat ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum