Untold Postat Noiembrie 21, 2023 Partajează Postat Noiembrie 21, 2023 Salutare! Am nevoie sa aflu toate IP-urile din reteaua mea locala fara ca sa instalez vreun program sau aplicatie pentru asta. Cum as putea face asta din windows? E vreo comanda cu care pot afla toate IP-urile conectate la reteaua mea? Ma intereseaza asta ca de o vreme merge cam greoi netul meu si mi-e sa nu se fi conectat altcineva la reteaua mea, desi eu n-am dat parola nimanui... Multumesc! Link spre comentariu
dragostalpau Postat Noiembrie 21, 2023 Partajează Postat Noiembrie 21, 2023 din interfata de administrare a router-ului vezi ce vrei tu Link spre comentariu
Untold Postat Noiembrie 21, 2023 Autor Partajează Postat Noiembrie 21, 2023 (editat) Am gasit o solutie mai simpla, cmd si arp -a Editat Noiembrie 21, 2023 de Untold Link spre comentariu
Bandi Szasz Postat Noiembrie 21, 2023 Partajează Postat Noiembrie 21, 2023 (editat) Cu "arp -a" nu o sa vezi toate dispozitivele conectate la router. In afara de router nu prea stie nimeni, poti intra pe router si cauti lista de "DHCP Client List", acolo ai sa vezi toate dizpozitile ( LAN si WLAN ) Editat Noiembrie 21, 2023 de Bandi Szasz Link spre comentariu
modoran Postat Noiembrie 21, 2023 Partajează Postat Noiembrie 21, 2023 Doar routerul știe ce clienți are conectați la el. Laptopul tau sau ce este cu 'windows' e doar unul din clienți, atâta tot. În funcție de setările routerului poți sau nu să vezi ceilalți clienți. Link spre comentariu
Untold Postat Noiembrie 22, 2023 Autor Partajează Postat Noiembrie 22, 2023 Am vazut toate IP-urile, unul era strain, cum am banuit. Am sa intru in router sa schimb parola, multumesc tuturor. P.S. Cu arp -a imi arata si mac-urile. Link spre comentariu
antonvasileeee Postat Noiembrie 22, 2023 Partajează Postat Noiembrie 22, 2023 Acum 1 oră, Untold a spus: Cu arp -a imi arata si mac-urile. Pune mac-ul strain la interzis sau block . Link spre comentariu
stryx Postat Noiembrie 22, 2023 Partajează Postat Noiembrie 22, 2023 Neata. Daca nu aveti multi musafirii care folosesc wifi-ul as recomanda ca accesibilitatea in retea sa fie data pe baza unei liste de mac-uri acceptate. In felul asta chiar daca "musafirul nepoftit" o sa incerce sa folosesca alt mac tot nu o sa primeasca aprobare de la router sa se conecteze in retea. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum