Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cum vad toate IP-urile din reteaua mea wifi?

Untold

Postări Recomandate

Salutare!

Am nevoie sa aflu toate IP-urile din reteaua mea locala fara ca sa instalez vreun program sau aplicatie pentru asta. Cum as putea face asta din windows? E vreo comanda cu care pot afla toate IP-urile conectate la reteaua mea?

Ma intereseaza asta ca de o vreme merge cam greoi netul meu si mi-e sa nu se fi conectat altcineva la reteaua mea, desi eu n-am dat parola nimanui...

Multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Untold

3

• dragostalpau

1

• modoran

1

• Bandi Szasz

1

Top autori în acest subiect

Cu  "arp -a" nu o sa vezi toate dispozitivele conectate la router. In afara de router nu prea stie nimeni, poti intra pe router si cauti lista de "DHCP Client List", acolo ai sa vezi toate dizpozitile ( LAN si WLAN )

Editat de Bandi Szasz
Link spre comentariu

Doar routerul știe ce clienți are conectați la el. Laptopul tau sau ce este cu 'windows' e doar unul din clienți, atâta tot.

În funcție de setările routerului poți sau nu să vezi ceilalți clienți.

Link spre comentariu

Neata.

Daca nu aveti multi musafirii care folosesc wifi-ul as recomanda ca accesibilitatea in retea sa fie data pe baza unei liste de mac-uri acceptate. In felul asta chiar daca "musafirul nepoftit" o sa incerce sa folosesca alt mac tot nu o sa primeasca aprobare de la router sa se conecteze in retea.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări