djdansmart Postat Noiembrie 20, 2023 Partajează Postat Noiembrie 20, 2023 Buna ziua..mi-a adus un amic la reparat o statie auto GS AUDIO..o statie scumpa si puternica. A facut nu stiu ce scurt si a plesnit invertorul. Problema este ca pe tranzistori scrie doar P2, nimic altceva. Cred ca este o marcare pentru fabrica..pe finalii audio, scrie H2..ea fiind clasa D Nu stiu ce as putea pune in loc, condensatorii sunt la 160V. A intalnit cineva asa ceva, asa marcaj? Cine lucreaza in domeniul surselor/invertoarelor imi poate spune niste mosfeti la tensiuni mai mari? Sunt TO220.. Multumesc! Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 20, 2023 Partajează Postat Noiembrie 20, 2023 Nu e așa simplu, trebuie să potrivești tranzistorii la mai multi parametri, nu doar tensiunea maximă, curentul și puterea contează.Foarte importantă e și capacitatea porții, dacă e prea mare tranzistorul nu va fi deschis corect de driver.Ar fi bine dacă ai găsi pe vreun forum străin ceva schemă a acelui amplificator, un manual service.Altfel poți arde aiurea mosfeți doar testând.... Stația aia nu mai are ceva in nume, în afară de GS Audio ? Link spre comentariu
djdansmart Postat Noiembrie 21, 2023 Autor Partajează Postat Noiembrie 21, 2023 Stiu ca nu conteaza numai tensiunea.. Modelul este Gs-8500.1 SPL Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Noiembrie 21, 2023 Partajează Postat Noiembrie 21, 2023 (editat) pune o poza cu tranzistoarele originale si incerc sa te ajut eu ... ... ai grija cum faci poza , ca vreau sa se vada bine tot scrisul... Editat Noiembrie 21, 2023 de misuraelectronic Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 21, 2023 Partajează Postat Noiembrie 21, 2023 A spus că scrie doar P2 și nimic altceva. Asta semnifică practic o comandă personalizată, pentru a descuraja depanarea neautorizată și copierea. Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Noiembrie 21, 2023 Partajează Postat Noiembrie 21, 2023 stiu si eu sa citesc , domnule Validae ... chiar nu este cazul sa-mi explicati mie ce si cum in domeniul componentelor electronice ... poate inca nu ati aflat , dar O POZA FACE CIT 1000 DE CUVINTE ...! asta este , amice djdansmart ... daca vrei sa fii ajutat , atunci ma cauti cu exact ce ti-am cerut eu ... Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 21, 2023 Partajează Postat Noiembrie 21, 2023 Chiar aștept să văd ce veți obține din poza aia, dacă pe capsulă e inscripționat exact ce a scris anterior... Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Noiembrie 21, 2023 Partajează Postat Noiembrie 21, 2023 si eu astept o poza cu tranzistorul original , cite tranzistoare de acest fel sint in total in statie si o poza cu eticheta statiei , ca sa vad ce consum are ? mai departe ...este pistol cu apa pt mine ... Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 21, 2023 Partajează Postat Noiembrie 21, 2023 O metodă de postare a pozelor de mare rezoluţie: Plasaţi fotografia sau fotografiile alese pe desktop-ul PC-ului sau laptopului.La telefon nu e cazul. Deschideţi aplicaţia din link https://imgur.com/upload Trageţi (drag&drop) imaginile dorite de pe desktop (sau selectaţi manual) în caseta de upload a aplicaţiei.De pe telefon, selectaţi fotografiile dorite manual din dosarul corespunzător (DCIM) sau ,,Imagini,,. După ce fotografiile s-au încărcat pe site (apare ,,upload complete,,), daţi click dreapta pe fiecare poză şi selectaţi ,,Copy image,,.Fără a închide fereastra aplicaţiei, întoarceţi-vă pe forum şi în postarea topicului, daţi click şi alegeţi ,,Paste,,. Imaginea va fi copiată ca link direct şi va apărea oricui ca o fotografie reală, nu ca link pe care să dai click pentru vizualizare. Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Noiembrie 22, 2023 Partajează Postat Noiembrie 22, 2023 daaaa...vad ca il intereseaza pe initiatorul acestui topic sa isi rezolve problema la fel de mult cum ma intereseaza pe mine acum sa devin popa ... Link spre comentariu
djdansmart Postat Noiembrie 23, 2023 Autor Partajează Postat Noiembrie 23, 2023 SCUZE pentru intarziere! Astia sunt finalii audio..scrie H2 Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Noiembrie 23, 2023 Partajează Postat Noiembrie 23, 2023 (editat) cite tranzistoare din acestea marcate cu P2- sint in aceasta statie ... 7 sau 8 sau mai multe ? poti sa raspunzi MAI REPEDE la aceasta simpla intrebare , pentru ca daca iar raspunzi dupa 2 zile , atunci eu imi declin oferta de a te mai ajuta si prefer sa sparg niste seminte uitindu-ma pe TikTok ? de asemenea , spune-mi de citi amperi este siguranta de pe alimentarea acestei statii ? de asemenea , vreau o poza k lumea a celor 3 tranzistoare care se pot observa sub acel radiator in foto nr 2 de la tine , pt ca vreau sa vad ce scrie in acele cerculete de la mijlocul capsulelor ... am o banuiala despre fabricantul real al acestor tranzistoare si vreau sa mi-o confirm ... Editat Noiembrie 23, 2023 de misuraelectronic Link spre comentariu
djdansmart Postat Noiembrie 23, 2023 Autor Partajează Postat Noiembrie 23, 2023 Sunt 6 mosteti pe un invertor si 6 pe celalalt! Pe toti scrie P2..se vede ca a fost razuit scrisul. Sigurante pe ea NU are..sigurantele se montau extern! Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Noiembrie 23, 2023 Partajează Postat Noiembrie 23, 2023 (editat) vad ca ne invirtim in jurul cozii ... cite tranzistoare P2- sint IN TOTAL in aceasta statie ? siguranta aceea externa cu care a functionat statia pina sa se arda ...de citi amperi este ? Editat Noiembrie 23, 2023 de misuraelectronic Link spre comentariu
djdansmart Postat Noiembrie 23, 2023 Autor Partajează Postat Noiembrie 23, 2023 Am scris mai sus ca sunt 6 mosfeti pe fiecare invertor. Sunt doua invertoare, fiecare alimenteaza cate un canal audio. Nu stiu ce siguranta avea, sau daca avea montat asa ceva. Chiar daca e montata..cine stie daca s-au respectat indicatiile (daca exista) producatorului cu privire la valoarea sigurantei! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum