Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Doua tda7294 in punte pe electronica stereo 322

danijblbass

Postări Recomandate

• Răspunsuri 36
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Cobra

9

• mircea888

5

• danijblbass

5

• Mix

3

Top autori în acest subiect

cineva mia spus ca trebuie sa leg si o rezistenta de 22k intre punctul de la stby si V+. este adevarat? :prayer:

uita-te putin la schema, acea rezistenta exista, eu ti-am zis sa legi borna notata in schema nu borna integratului.
Link spre comentariu

verifica montajul urmarind pe schema sa vezi daca toate piesele si traseele sunt in regula, poti face chestia asta chiar si de mai multe ori.

poti pune niste poze la rezolutie mare pe http://www.tinypic.com cu montajul fata si verso.

altceva nu are ce sa fie, cred ca ai facut o greseala undeva

Link spre comentariu

pai am pus integratul invers adica unde trebuia pinul 15 am pus pinul 1 :toimonster: si am sa fac alt cablaj pe alta placa si am sal pun corect :partyman:

sa stii ca mi s-a parut ca asta ai facut dar nu am putut sa-mi dau seama sigur din cauza pozelor neclare :smt009 verificati montajul bine inainte de punerea in functiune, si nu numai componentele pasive!da esti sigur ca mai merge integratul ala??? :smt017 de exemplu: in loc sa alimentezi pinul 13 cu tensiune pozitiva la tine "s-a alimentat" pinul 3 care e intrarea :smt005 nu-i a bine, ia alt integratpoti incerca sa-l pui in functiune pe cablajul asta daca il scoti si il lipesti pe partea cu traseele, da cred ca s-a dus integratul.
Link spre comentariu

desi stiu ca ii sensibil cand lam alimentat nu sa intamplat nimica cu integratu la exterior nu se vede nimica ca si cum ar fi nou :rolleyes:

nu trebuie sa pocneasca sau sa miroasa a ars ca sa nu mearga, daca s-au ars tranzistorii din etajele de pe intrare atunci sigur nu pocneste sau miroase, numai la finali se mai intampla.
Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • 5 luni mai târziu...
Vizitator Misu

Salut !Sunt pe punctul sa-mi fac un amp cu TDA7294 dar inca nu m-am hotarat ce varianta sa aleg. Ma tenteaza varianta data de firma la aplicatii tipice (aia cu un singur integrat si fara alte componente active). Daca a construit-o cineva pana acum, as ruga niste pareri. Ce solutie ati adoptat pentru tensiunile de st-by si mute ? De unde le-ati scos? (nu vreau sa ma complic prea mult - ba chiar deloc daca se poate... Mentionez ca nu intentionez sa "trag" mai mult de 30-40 W din amp pt ca o sa-l exploatez in camera si nu la volum prea mare, pe un subwoofer (8 ohm, 150W, 300 mm, SAL) Cu multumiri !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări