Усилитель Postat Noiembrie 17, 2023 Partajează Postat Noiembrie 17, 2023 1 - fire rasucite 2- copex metal 3- folia legata la pamantare. Link spre comentariu
Spitfire Postat Noiembrie 17, 2023 Partajează Postat Noiembrie 17, 2023 4.Coif de staniol. https://www.catavencii.ro/drama-intr-o-familie-de-romani-i-a-stricat-coiful-anti-5g-ca-sa-protejeze-aragazul-de-stropi/ Serios, cum sa postezi pe un forum al electronistilor bazaconii, sa insinuezi ca un camp electromagnetic ar fi radiatie ionizanta care influenteaza starea de sanatate?! Topic demn de pubela. Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 17, 2023 Partajează Postat Noiembrie 17, 2023 Comparaţia cu marinarii care-şi pierd dantura după luni de zile pe mare nu-şi are rostul aici.Măcar ăia sunt expuşi (uneori) radiaţiei emise de radarul navei, dar nici ăia nu stau tot timpul în faţa antenei.De mecanicii de locomotivă care lucrează tot timpul la doi metri sub linia de 27000V ce să zicem ? Dacă iei aparatul ăla şi-l dai unui mecanic de electrică, vine cu el dat peste cap....dar mecanici morți din cauza câmpului electric n-am văzut și nici studii care să fi atestat astfel de probleme. Hai să fim serioşi, există radiaţii naturale mai periculoase şi care nu pot fi ecranate decât în sarcofag gros de plumb. Şi vorbesc de radiaţii ionizante cosmice, sau gazul radon care cauzează cancer la plămâni.Detector de radon v-aţi luat ? Vedeţi că efectul Placebo poate fi mai periculos decât radiaţiile pe care le detectaţi, unii se autodistrug doar exagerând pericolele ce îi înconjoară, deşi pe cei din jur nu-i afectează deşi se află în aceleaşi condiţii... Am citit de cazul a doi pacienţi ce aveau aceeaşi boală, unul era vindecat şi urma să fie externat iar celălalt era într-o fază terminală.Dintr-o regretabilă eroare, au primit fişele inversate, cel cu boală terminală a primit vestea că era vindecat, iar cel sănătos că trebuie să-şi pună ordine în cele lumeşti. Ca prin minune starea celui bolnav a început treptat să se îmbunătăţească, iar cel sănătos s-a consumat de stres până a murit. Na-ţi-o frântă, că ţi-am dres-o....vorba lui Creangă. Link spre comentariu
orientalmed Postat Noiembrie 17, 2023 Autor Partajează Postat Noiembrie 17, 2023 (editat) Spitfire ce ai zice de un proces pentru calomnie ? Cum poți să vorbești atât de...fata de un om pe care nu îl cunoști? Și nici ceilalti nu va depărtați de statutul asta. Mulțumesc pentru bădărănie dragi romani. Admin poți închide topicul caut răspunsuri în alta parte, unde mintea nu e obtuză și împovărată de valoarea personala supremă. mulțumesc Усилитель "amplifier" pt pentru răspunsul pertinent. E fix răspunsul dat de câțiva useri de pe un forum de pe alte meleaguri cu oameni fără probleme emoționale sau frustrări și mai deschiși: împământare, răsucirea cablurilor și descărcarea printr o plasa a foliei. Editat Noiembrie 17, 2023 de orientalmed Link spre comentariu
Nostalgic Postat Noiembrie 17, 2023 Partajează Postat Noiembrie 17, 2023 (editat) Am citit cap , coadă, topicul . Comentarii mai în glumă mai în serios. Cîțiva colegi au dat indicații la obiect. Cinste lor ! Dar nu au spus tot ce era necesar. --Am înțeles că folia de aluminiu are o suprafață destul de mare , poate peste 10 m pătrați , pe sub acea folie se află instalația electrică prin care circulă curent alternativ ( 220 volți) .Folia de AL vizavi de conductorii instalației electrice se va comporta precum un condensator .Și cum pritr-un condensator se poate transfera curent electric mai mare sau mai mic în funcție de capacitatea condensatorului. --Recomandarea mea este , neapărat să conectați folia la ÎMPĂMÎNTARE: Să vă dau un exemplu de necunoașterea unor efecte electrice sau electronice. Am observat de multe ori cînd se lucrează pe rețelele electrice de către cei abilitați în aceste lucrări. Au conectat clești pe toate firele rețelei spre împămînate . Am întrebat . Mi-au spus pentru protecție ( la ce protecție ? nu au știut să-mi răspundă).Dar așa au primit sarcină la protecția muncii. --Asta este conluzia , acel capacitor trebuie conectat la PĂMÎNT. Editat Noiembrie 17, 2023 de Nostalgic Link spre comentariu
cdinu332 Postat Noiembrie 17, 2023 Partajează Postat Noiembrie 17, 2023 Acum 24 minute, antemir a spus: Asta cu răsucirea la 50Hz e ca apa sfințită Sigur? De la ce frecventa se recomanda rasucirea? Intreb, nu fac misto. Acum 3 ore, orientalmed a spus: Spitfire ce ai zice de un proces pentru calomnie ? Aoleu!!! Da" cine esti, manca-ti-as? Link spre comentariu
flomar60 Postat Noiembrie 17, 2023 Partajează Postat Noiembrie 17, 2023 Conectarea la pământ a scurtcircuitorului este obligatorie! Din constructie acest dispozitiv realizează scurtcircuit intre faze si nul... dar poate apărea tensiune pe o singură fază iar distanta de la punctul unde este situată protectia-sigurantă sau intreruptor automat-pana la locul de montaj al scurtcircuitorului poate fi destul de mare astfel încât rezistenta internă a conductoarelor sa limiteze curentul de scc cu consecința directă ca protecția nu lucrează.... atunci legătura la pământ este salutară pentru siguranța lucratorului... nu va puteți inchipui câte situatii absurde și care sfidează logica apar pe teren! Link spre comentariu
Costa Postat Noiembrie 18, 2023 Partajează Postat Noiembrie 18, 2023 https://www.google.com/amp/s/destepti.ro/ce-este-cusca-lui-faraday/%3famp=1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum