nilatac Postat Noiembrie 16, 2023 Partajează Postat Noiembrie 16, 2023 Salut tuturor utilizatorilor, am întrebare din domeniul auto, știe cineva să î-mi spună și mie care este seria(sau codul înscris pe jantă) la mașina asta Volkswagen Golf 5 (an 2005), doresc să cumpăr un set de 4 jenți de aliaj, dar nu știu pe care să aleg pentru că sunt enumerate foarte multe informații. Există un tabel oficial cu aceste informații de unde să mă inspir!? La partea cu anvelope este simplu m-am uitat în certificat și le am găsit ( 195/65/R15 ), dar pentru janți nimic. Mulțam anticipat. Link spre comentariu
TestPoint Postat Noiembrie 19, 2023 Partajează Postat Noiembrie 19, 2023 (editat) Daca ai modelul standard pe masina tipul DPA / asta e codul OEM . Pentru alte modele de jante R15 pune specificatiile masinii...cod motor/ etc Editat Noiembrie 19, 2023 de TestPoint Link spre comentariu
nilatac Postat Noiembrie 19, 2023 Autor Partajează Postat Noiembrie 19, 2023 Bine, mulțam pentru răspuns, zii bună în continuare. Link spre comentariu
franzm Postat Noiembrie 20, 2023 Partajează Postat Noiembrie 20, 2023 Scrie în CoC. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum