elektronu85 Postat Ianuarie 23 Partajează Postat Ianuarie 23 La 17.11.2023 la 22:35, digitalelectron a spus: Hai sa va arat ce am gasit in china, doar ca pretul e prea mare. In realitate produsul asta costa la -50% - dar chiar si la ei fata de aliexpress. Precizez ceva la cerere PFC sa fie activ nu pasiv (bobine, condensatoare...) Dati-mi va rog un link, sunt curios de pret si detalii tehnice. Multumesc! La 17.11.2023 la 22:35, digitalelectron a spus: Hai sa va arat ce am gasit in china, doar ca pretul e prea mare. In realitate produsul asta costa la -50% - dar chiar si la ei fata de aliexpress. Precizez ceva la cerere PFC sa fie activ nu pasiv (bobine, condensatoare...) Dati-mi va rog un link, sunt curios de pret si detalii tehnice. Multumesc! Link spre comentariu
digitalelectron Postat Ianuarie 23 Autor Partajează Postat Ianuarie 23 A disparut produsul de pe aliexpress asa ca voi da din nou link dar formatat pe cautare Link spre comentariu
Andrei24 Postat Ianuarie 24 Partajează Postat Ianuarie 24 Buna seara, am eu ceva surse de server. Daca va pot scrie nr de tel. aici, fara a deranja moderatorii, va rog sa-mi spuneti. Multumesc. Link spre comentariu
digitalelectron Postat Ianuarie 24 Autor Partajează Postat Ianuarie 24 11 minutes ago, Andrei24 said: Buna seara, am eu ceva surse de server. Daca va pot scrie nr de tel. aici, fara a deranja moderatorii, va rog sa-mi spuneti. Multumesc. Salut, poti sa-mi dai pe privat datele de contact (GDPR nu da voie sa fie publice). Dar poti pune aici link cu sursele cine stie poate mai e interesat si altcineva Link spre comentariu
Andrei24 Postat Ianuarie 24 Partajează Postat Ianuarie 24 Sun Microsystems Artesyn 605w 3001359 Power Supply 22943300 for sale online | eBay Fuente Poder Para Servidor Ibm Xseries Artesyn 514w Hotswap (tubazar.com.co) Link spre comentariu
digitalelectron Postat Ianuarie 24 Autor Partajează Postat Ianuarie 24 43 minutes ago, Andrei24 said: Sun Microsystems Artesyn 605w 3001359 Power Supply 22943300 for sale online | eBay Fuente Poder Para Servidor Ibm Xseries Artesyn 514w Hotswap (tubazar.com.co) Am verificat dupa "part number" sursele si nici una nu are PFC, nu am ce sa fac cu ele, imi pare rau. Link spre comentariu
Postări Recomandate