digitalelectron Postat Noiembrie 16, 2023 Partajează Postat Noiembrie 16, 2023 (editat) Salut, Am mai multe proiecte in cap si caut o sursa de server, ATX, etc, comutatie sa fie cu urmatoarele specificatii: - alimentare 240VAC - sa fie cu PFC neaparat - sa fie produsa in masa (disponibilitate pentru piese, servisare ...) - sa fie raport pret ok - puterea nu e o problema, le paralelizez - sa am schema electrica Vreau sa le dezmembrez si sa iau partea de PFC, nu ma intereseza secundarul. Pentru mine e mai ieftin sa dezmembrez o sursa decat sa cumpar separat partea de PFC care costa mai mult decat o sursa. Multumesc in avans PS: Daca exista deja sursa de la 240VAC direct la 400VDC si are partea de PFC inclusa si pretul e ok, cumpar direct asa Editat Noiembrie 16, 2023 de digitalelectron Link spre comentariu
sonic11 Postat Noiembrie 16, 2023 Partajează Postat Noiembrie 16, 2023 Acum 2 ore, digitalelectron a spus: Salut, Am mai multe proiecte in cap si caut o sursa de server (aceste sint cele mai ieftine) cu urmatoarele specificatii: - sa fie cu PFC neaparat - sa fie produsa in masa (disponibilitate pentru piese, servisare ...) - sa fie raport pret ok - puterea nu e o problema, le paralelizez - sa am schema electrica Vreau sa le dezmembrez si sa iau partea de PFC, nu ma intereseza secundarul. Pentru mine e mai ieftin sa dezmembrez o sursa decat sa cumpar separat partea de PFC care costa mai mult decat o sursa. Multumesc in avans PS: Daca exista deja sursa de la 240VAC direct la 400VDC si are partea de PFC inclusa si pretul e ok, cumpar direct asa Am niște surse dell de server, daca prezintă interes vorbim im privat. Link spre comentariu
digitalelectron Postat Noiembrie 17, 2023 Autor Partajează Postat Noiembrie 17, 2023 (editat) Hai sa va arat ce am gasit in china, doar ca pretul e prea mare. In realitate produsul asta costa la -50% - dar chiar si la ei fata de aliexpress. Precizez ceva la cerere PFC sa fie activ nu pasiv (bobine, condensatoare...) Editat Noiembrie 17, 2023 de digitalelectron Link spre comentariu
cdinu332 Postat Noiembrie 17, 2023 Partajează Postat Noiembrie 17, 2023 Prețul e prea mare dar în realitate e mai mic chiar si la ei. Să mor dacă pricep. Până la urmă e mai mic, nu? Link spre comentariu
dumitrumy Postat Noiembrie 18, 2023 Partajează Postat Noiembrie 18, 2023 Si cum pui PFC-urile in paralel? Link spre comentariu
digitalelectron Postat Noiembrie 18, 2023 Autor Partajează Postat Noiembrie 18, 2023 Paralelizarea se face exact ca la sursele de server, in principiu cu "diode ideale" Link spre comentariu
digitalelectron Postat Noiembrie 20, 2023 Autor Partajează Postat Noiembrie 20, 2023 Link spre comentariu
digitalelectron Postat Noiembrie 26, 2023 Autor Partajează Postat Noiembrie 26, 2023 Link spre comentariu
digitalelectron Postat Decembrie 10, 2023 Autor Partajează Postat Decembrie 10, 2023 Link spre comentariu
digitalelectron Postat Decembrie 23, 2023 Autor Partajează Postat Decembrie 23, 2023 Link spre comentariu
Postări Recomandate