Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

De unde pot lua substante pt. rasina acrilica??? sau altceva

Adrian Luben

Postări Recomandate

Am tot cautat de ceva vreme, am sunat la multe firme care se laudau pe net ca aduc asa ceva dar pauza, daca stie cineva de unde pot face rost ii raman f. recunoscator :smt003 . Imi trebuie sub forma de substante prefabricate, doar sa le amestec si sa torn in forme. Pe la combinate chimice am inteles ca ar fi. Am gasit la metrafo dar sunt cam scumpe.P.S. Ar merge si alte substante cu proprietati asemanatoare, pot fi si mate, dar sa reziste afara, si sa le pot turna in forme. :smt031 Later edit: Caut ceva mai ieftin, fiindca o sa produc ceva in serie.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Adrian Luben

4

• Badman

3

Top autori în acest subiect

Ai dreptate, m-a cuprins entuziasmul fiindca am gasit in sfarsit ce cautam :smt001 , e in Tim, la firma Flexello, langa mag. Bega. Au mai multe tipuri, ce am gasit eu e rasina polimerica putin flexibila, pret 16 euro/Kg, sau 6euro/Kg (cantitati > 10 Kg) :smt003

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări