bogdyyyy Postat Noiembrie 14, 2023 Partajează Postat Noiembrie 14, 2023 Buna ziua Sunt interesat sa cumpar aparatele din titlu , de preferat defecte dar complete si musai fara placi fisurate Multumesc anticipat Bogdan Link spre comentariu
Nicusor Lupu Postat Noiembrie 23, 2023 Partajează Postat Noiembrie 23, 2023 (editat) Buna ziua,are un amic un SONY model HCD-H52 compact disk deck receiver,complet ,daca va intereseaza discut cu el. Editat Noiembrie 23, 2023 de Nicusor Lupu Link spre comentariu
Dan63 Postat Ianuarie 4 Partajează Postat Ianuarie 4 On 11/14/2023 at 3:39 PM, bogdyyyy said: Buna ziua Sunt interesat sa cumpar aparatele din titlu , de preferat defecte dar complete si musai fara placi fisurate Multumesc anticipat Bogdan Bună ziua! Am un Sony HCD-CPX1, defect la tava de CD, cei de la Service mi-au spus că nu există piese de schimb de la producător. Fără alte defecțiuni, dacă vă interesează, din București. Link spre comentariu
bogdyyyy Postat Ianuarie 4 Autor Partajează Postat Ianuarie 4 La 23.11.2023 la 15:06, Nicusor Lupu a spus: Buna ziua,are un amic un SONY model HCD-H52 compact disk deck receiver,complet ,daca va intereseaza discut cu el. Scuze , am omis raspunsul dumneavoastra. doar v42 ma intereseaza Acum 2 ore, Dan63 a spus: Buna ziua cu cpx1 am rezolvat ce problema aveti? Cred ca va pot ajuta va rog sa imi scrieți in privat Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum