Marian florea Postat Noiembrie 11, 2023 Partajează Postat Noiembrie 11, 2023 buna ziua , posed o statie radio motorola cp 340, la care banda de frecvente incepe de la 150Mhz.as dori sa o trag mai jos la 144mhz.am citit pe undeva pe acest forum ca ar merge rescrisa cu un soft nou,respectiv cps 05.16.-ma poate ajuta cineva cu softul?multumesc Link spre comentariu
YO9IBC Postat Noiembrie 11, 2023 Partajează Postat Noiembrie 11, 2023 (editat) E cam pe bani softul ala........ Nu il gasesti la liber. Editat Noiembrie 11, 2023 de YO9IBC Link spre comentariu
Marele Savant Postat Noiembrie 11, 2023 Partajează Postat Noiembrie 11, 2023 Pe linga soft, mai trebuie si interfata de programare. Link spre comentariu
Marian florea Postat Noiembrie 12, 2023 Autor Partajează Postat Noiembrie 12, 2023 Acum 9 ore, YO9IBC a spus: E cam pe bani softul ala........ Nu il gasesti la liber. Dati-mi un pret Link spre comentariu
Marian florea Postat Noiembrie 12, 2023 Autor Partajează Postat Noiembrie 12, 2023 Acum 8 ore, Marele Savant a spus: Pe linga soft, mai trebuie si interfata de programare. Partea de hard nu este problema. Link spre comentariu
YO9IBC Postat Noiembrie 12, 2023 Partajează Postat Noiembrie 12, 2023 Acum 4 ore, Marian florea a spus: Dati-mi un pret Nu am pret pentru ca nu am de vanzare. Ia legatura cu https://matra-systems.ro/ Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum