Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

power bank aiurit

Postări Recomandate

Ce Panasonic oi fi luat, că cei din link apar ca ,,unbranded,, ? Fruugo nu-i nicio clonă Aliexpress, e o firmă din UK care se ocupă cu vânzare de aceleași chinezării.Dacă vrei acumulatori serioși, cumpără un acumulator de laptop nou și recuperezi din el elemenți de firmă, vezi că era un coleg care vindea periodic din ăștia luați la lichidări de stoc.Am luat și eu de la el și au fost super...

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 37
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Realitatea: https://mariuscucu.ro/pareri-fruugo/

E specific firmelor chinezesti, emag e plin cu firme din polonia ce vinde exact aceleasi produse din china. Am cumparat si eu de pe emag si .. teapa retur si bani inapoi doar ca era emag in rest nu cred ca as mai fi pupat banii. 

Asa ca feriti-va de astfel de chinezi tepari.

32 minutes ago, jojons said:

iam luat de pe olx era doar un exemplu alte magazine i vand cu 50 lei buc!https://www.olx.ro/d/oferta/acumulator-li-ion-panasonic-original-3-7v-3400mah-ncr18650b-IDfWjDK.html

Cere sa-ti dea factura cu garantie iti da ? Nu ? Tot aliexpress :aplauze

-----------------------------------

PS: Da si eu aduc produse din china si le probez si garantez pentru ele (ofer factura) dar nu aduc lucruri ce stiu ca au probleme ascunse, gen baterii (oho am clienti care plang sa le aduc si le spun ca nu le pot garanta calitatea si nu am chef de reclamatii). Aduc numai electronice ce le folosesc in proiecte (dupa multa experienta cu ele stiu exact cum se comporta unde ce si cum se pot folosi si garantez pentru ele)

Editat de digitalelectron
Link spre comentariu
Acum 3 ore, jojons a spus:

iam luat de pe olx era doar un exemplu alte magazine i vand cu 50 lei buc!https://www.olx.ro/d/oferta/acumulator-li-ion-panasonic-original-3-7v-3400mah-ncr18650b-IDfWjDK.html

Deci o celula originala la un distribuitor de incredere e 50 de lei dar are gigel fix acelas lucru la 20... Un telefon relativ mare cum e S23+ are un acumulator de 4700mAh, 2 celule li-ion ar trebuii lejer sa ii acopere o incarcare 0-100%, daca ai 4 celule in acel power bank ar trebuii cel putin sa iti asigure 2 incarcari complete, in caz ca ar fi celulele original. Ca iti asigura o singura incarcare spune tot despre cat de originale sunt acele celule de 20 de lei. Trebuie inteles ca la baterii nu se poate taia curba, ca sunt prea multe chinazarii contrafacute pentru a putea lua din alte surse decat cele de incredere.

Daca tot consideri ca niste celule originale luate pe bacata sunt prea scumpe iti luai un pachet de hoverboard de la un producator de incredere si il faceai bucati. De exmple asta, are celule originale SONY de 2200mAh, 20 de bucati la numar, le-am testat eu si da cat trebuie. https://www.emag.ro/baterie-gares-36v-4-4ah-hoverboard-samsung-10s2p-cn5c22mp-plastic-alb-ed001-36-44-ls/pd/DLR0WSMBM/?ref=history-shopping_309318773_110391_1

Editat de Bandi Szasz
Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...
La 18.11.2023 la 18:41, Bandi Szasz a spus:

[...] De exmple asta, are celule originale SONY de 2200mAh, 20 de bucati la numar, le-am testat eu si da cat trebuie. https://www.emag.ro/baterie-gares-36v-4-4ah-hoverboard-samsung-10s2p-cn5c22mp-plastic-alb-ed001-36-44-ls/pd/DLR0WSMBM/?ref=history-shopping_309318773_110391_1

Sigur sint SONY? Pentru ca pe emag scrie celule Samsung. 

Recomanzi modelul ala? Ar iesi la 15 lei elementul.

Link spre comentariu
Acum 5 ore, diaconuliviu a spus:

Sigur sint SONY? Pentru ca pe emag scrie celule Samsung. 

Recomanzi modelul ala? Ar iesi la 15 lei elementul.

Da sunt celule SONY. Eu le-am folosit la convertit 3 baterii de filetante, folosit in format 2P3S cu BMS 40A, pana acum n-au  facut probleme.

20231119-134625.jpg 
20240208-122100.jpg 

Link spre comentariu
Acum 2 ore, antonvasileeee a spus:

Bateria este pentru scule/aparate  samsung.

Citeste descrierea .

Uite ce a produs eroarea:

"Baterie Gares 36V 4.4Ah Hoverboard, SAMSUNG 10S2P, CN5C22MP, Plastic, Alb"

Boldarea nu are virgula intre cuvinte, ca atare subintelegi Samsung in configuratie 10S2P.

In continut, intr-un singur loc (si recunosc, mi-a scapat) vad SONY.

O sa cumpar una si o sa vad daca intre timp nu au trecut pe Samsung. Sper sa nu.

Acum 47 minute, Bandi Szasz a spus:

Da sunt celule SONY. Eu le-am folosit la convertit 3 baterii de filetante, folosit in format 2P3S cu BMS 40A, pana acum ne-au  facut probleme.

Murata V3. Bune dar..7A continuu, 10A maxim. Nu-s cam slabute?

V4 au parca 30A.

Eu vreau tot pentru scule: filetanta, polidisc, impact. Am un set la care am un acumulator de 2Ah si unul de 2,6Ah (ei scriu de 4Ah dar are elemente de 1,3. 

Am gasit doi acumulatori marcati 5Ah de fapt au un rind de 1,5Ah, al doilea rind e gol. Noi. Ma intreb, daca as suplimenta al doilea rind cu Murata ar fi vreo problema? Sau mai bine muncesc sa elimin elementii initiali si pun totul SONY?

Link spre comentariu

Is cam la limita sa zicem, categoric ar fi mai ok unele de curent mai ridicat dar la cat costa ( 100 de lei / acumulator convertit fata de 35-40 de lei / celula luata separat ) nu ma deranjeaza daca crapa prematur. Am avut cateva celule Samsung INR21700 cumparate pentru un alt proiect care n-a mai fost dus la bun sfarsit si in una din baterii am bagat celulele alea ( sunt celule cu 40A descarcare continua dar is 60 si ceva de lei bucata) si sincer n-am observat nici o diferenta de putere la mandrina si oricum le folosesc acasa pentru 4-5 gauri, cateva suruburi, nu abuzez de ele cat e ziua de lunga sa aiba timp celulele sa se incalzeasca.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări