pyu Postat Noiembrie 8, 2023 Partajează Postat Noiembrie 8, 2023 (editat) Salutare. De cateva saptamani ma tot uit dupa un aparat de sudura aluminiu. Ce parere aveti de Wsme 200 ac/dc? Vad ca e la un pret foarte bun, 2500 lei acum. Merita banii acestia? Am mai vazut acum o reducere de black friday pentru Velt Digital WSME 250 Invertor 230V TIG/MMA - aproape 2700 lei. Si Iweld GORILLA SUPERTIG 200 AC/DC la 3400 lei... Cel mai mult as vrea sa sudez tabla de aluminiu de 1.5-2mm grosime... Sau ce alte aparate mi-ati mai recomanda? Bugetul e de pana in 3500 lei... Multumesc. Editat Noiembrie 8, 2023 de pyu Link spre comentariu
Elservius Postat Noiembrie 9, 2023 Partajează Postat Noiembrie 9, 2023 D-nule @pyu, eu aș zice, în cazul că nimeni de aici nu cunoaște aparatul de la Intensiv, să sunați la cei de la "Depozitu' de scule" -al căror brand este Intensivul- și să vedeți ce zic chiar ei. Dar poate găsiți pe cineva care chiar deține acest aparat și astfel vă puteți forma o părere pe "viu". Deasemenea puteți găsi clipuri video pe YouTube. Mie nu mi se pare chiar un preț foarte mic 2500 lei. Sunt sigur că îl veți putea găsi și mai ieftin. Velt, eu unul cel puțin nu aș cumpăra. Iweld cred că este un brand bunicel, dar este numai o părere personală bazată pe clipuri de pe YouTube. P.S. Vă pricepeți bine la sudura TIG/WIG ? Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Noiembrie 9, 2023 Partajează Postat Noiembrie 9, 2023 (editat) Este TIG Ac, de aia costa mai mult decit un TIG normal. WSME este si mai ieftin acuma, cit de bun este, habar n-am. https://www.emag.ro/invertor-de-sudura-aluminiu-intensiv-tig-wig-wsme-200-ac-dc-230-v-200-a-electrod-1-6-3-25-mm-accesorii-sudura-tig-53017/pd/DWPBZCBBM/ Editat Noiembrie 9, 2023 de Ion_Bumbu Link spre comentariu
Elservius Postat Noiembrie 9, 2023 Partajează Postat Noiembrie 9, 2023 În link-ul pus de d-voastră apare stoc epuizat, dar l-am văzut la alt magazin la 2300 lei. Însă după sărbători foarte probabil va fi și mai ieftin. Link spre comentariu
pyu Postat Noiembrie 9, 2023 Autor Partajează Postat Noiembrie 9, 2023 Acum 8 ore, Elservius a spus: D-nule @pyu, eu aș zice, în cazul că nimeni de aici nu cunoaște aparatul de la Intensiv, să sunați la cei de la "Depozitu' de scule" -al căror brand este Intensivul- și să vedeți ce zic chiar ei. Dar poate găsiți pe cineva care chiar deține acest aparat și astfel vă puteți forma o părere pe "viu". Deasemenea puteți găsi clipuri video pe YouTube. Mie nu mi se pare chiar un preț foarte mic 2500 lei. Sunt sigur că îl veți putea găsi și mai ieftin. Velt, eu unul cel puțin nu aș cumpăra. Iweld cred că este un brand bunicel, dar este numai o părere personală bazată pe clipuri de pe YouTube. P.S. Vă pricepeți bine la sudura TIG/WIG ? Am sudat ocazional inox, nu pot sa zic ca ma pricep, dar pentru ce am avut eu nevoie, a fost ok. Daca sun la cei care au brandul, normal ca il vor lauda... Din ce am gasit pe youtube nu am reusit sa-mi fac o parere. Am vazut ca sunt unii care chiar promoveaza un produs, poate din anumite interese. De asta as cauta o parere a cuiva care a folosit mai multe tig-uri AC/DC. Daca as primi o confirmare de la cineva care chiar a folosit Iweld, cred ca l-as lua... Acum 8 ore, Ion_Bumbu a spus: Este TIG Ac, de aia costa mai mult decit un TIG normal. WSME este si mai ieftin acuma, cit de bun este, habar n-am. https://www.emag.ro/invertor-de-sudura-aluminiu-intensiv-tig-wig-wsme-200-ac-dc-230-v-200-a-electrod-1-6-3-25-mm-accesorii-sudura-tig-53017/pd/DWPBZCBBM/ Din reviewurile de pe emag nu pare ca ar face treaba foarte buna pe modul TIG. Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Noiembrie 9, 2023 Partajează Postat Noiembrie 9, 2023 Stiti care este marea problema cu acele review-uri? nu stii cine le face! Daca va uitati acolo un cumparator e deranjat de lipsa manualului si spune: "TIG slabut iar manualul este stupid si incomplet, fara o experienta anterioara este inutil" Mno, acuma sa-mi spuneti mie ce poate spune cumparatorul asta despre sudura Al...insa el da un calificativ, probabil corect, la banii aia nu poate fi ceva racheta insa un alt cumparator pune si foto cu un radiator sudat cu el...ce sa mai intelegi? Asta este situatia, luat, probat si daca nu merge inapoi dar, ca totdeauna exista un dar, mergeti si puneti mina pe un aparat bun si vedeti cum merge ala pe Al ca sa aveti un model de comparat. Sa ne tineti la curent. P.S. cred ca al nostru coleg @spik are un Jasic Ac/Dc si era multumit de el, PM ca poate nu vede subiectul si poate va spune mai multe despre ala. Link spre comentariu
pyu Postat Noiembrie 9, 2023 Autor Partajează Postat Noiembrie 9, 2023 I-am lasat PM chiar acum. Link spre comentariu
spik Postat Noiembrie 10, 2023 Partajează Postat Noiembrie 10, 2023 Nu am Jasic, am un Telwin 182 ac/dc. Link spre comentariu
modoran Postat Noiembrie 10, 2023 Partajează Postat Noiembrie 10, 2023 La emag merge retur fara probleme, il cumperi si dai retur daca nu e in regula. Sa fie vandut de ei, nu de alti bisnitari. Mai bine il cumperi si probezi singur. Link spre comentariu
pyu Postat Noiembrie 12, 2023 Autor Partajează Postat Noiembrie 12, 2023 (editat) La 10.11.2023 la 7:39, spik a spus: Nu am Jasic, am un Telwin 182 ac/dc. DIn pacate depaseste bugetul meu. Esti multumit de el? Apropo, vad ca unele au functia de pulse... Ce face mai exact? Sau cu ce ajuta? Editat Noiembrie 12, 2023 de pyu Link spre comentariu
spik Postat Noiembrie 13, 2023 Partajează Postat Noiembrie 13, 2023 Eu sunt f multumit de aparat. Face ce se spune in specificatii. Asta e important. Cele low cost nu prea fac ce spun in specificatii. Link spre comentariu
BRANCA Postat Noiembrie 13, 2023 Partajează Postat Noiembrie 13, 2023 pyu.De pe net:"pulse permite o penetrare mai bună şi nu încălzeşte prea tare materialul sudat". Ca fapt divers,cât aluminiu sudezi de merită să-ți iei aparat de sudat? Link spre comentariu
pyu Postat Noiembrie 13, 2023 Autor Partajează Postat Noiembrie 13, 2023 Acum 12 ore, BRANCA a spus: pyu.De pe net:"pulse permite o penetrare mai bună şi nu încălzeşte prea tare materialul sudat". Ca fapt divers,cât aluminiu sudezi de merită să-ți iei aparat de sudat? Nu voi suda prea mult, dar cand am nevoie, sa-l am acolo. Prefer sa cumpar unul decat sa ma rog in stanga si in dreapta sa-mi sudeze cineva o bucata de tabla, si in plus, nu vreau nici sa pierd timpul pana la sudor, plus ca de fiecare data cand am mers si la cine am mers, m-a pus sa astept, sau sa vin mai tarziu ca mai are ceva de facut, etc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum