Adrian D Postat Noiembrie 8, 2023 Partajează Postat Noiembrie 8, 2023 Bună ziua! Am o mașină de de spălat rufe Whirlpool AWO/D 45135. Se pare că s-au ars câteva piese pe placa electronică L1782. Ma poate ajuta cineva cu reparatia? Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 8, 2023 Partajează Postat Noiembrie 8, 2023 Căutați pe net o placă recuperată, obligatoriu cu același cod.Uneori plăcile astea mai crapă și nereparabil, mai ales dacă triacii nu sunt comandati prin etaj buffer. O astfel de placă ar costa circa 150-200 Lei. Dacă puneți o poză clară de aproape cu partea plantată, poate estimăm șansele de reparare.Urcați poza pe un site extern, de exemplu Imgur.gif apoi copiați link-ul generat aici. Link spre comentariu
Adrian D Postat Noiembrie 9, 2023 Autor Partajează Postat Noiembrie 9, 2023 Am găsit o placa second la 125 de lei cu același cod ( Whirlpool L1782) doar că de la alt model Whirlpool. Mașina mea are codul AWO/D 45135 iar cea second provine de la o mașină AWO/D 41205. Mă întreb dacă sunt compatibile sau dacă nu cumva trebuie schimbat softul. Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 9, 2023 Partajează Postat Noiembrie 9, 2023 Ca interconectare e compatibilă dar cel mai probabil are alte programe și ar trebui rescris softul. Link spre comentariu
Adrian D Postat Noiembrie 10, 2023 Autor Partajează Postat Noiembrie 10, 2023 Oare cunoașteți pe cineva care ar putea să rescrie softul sau să-l copieze de pe placa veche? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum